Waarover de charmante Nikki Haley niet spreekt

Afbeeldingsresultaat voor syria bleeding flagSlachtoffers in Damascus tellen niet mee.  Nikki Haley heeft als opdracht: de oorlog zo lang mogelijk laten voortduren, het land ontwrichten, een permanente Amerikaanse aanwezigheid verzekeren.  Ze was gisteren zelfs zo onbeschoft de tussenkomst van de Syrische afgevaardigde in de VN Veiligheidsraad, dr. Bashar al Jafaari, gewoon te negeren.  Zij verliet ostentatief de vergaderzaal. Wat hij zegt interesseert haar niet.  Het Groot Gelijk van Uncle Sam.

We vonden op dit moment nog geen versie met ondertiteling.  Hierbij met een ingesproken Engelse vertaling: de moeite waard om te beluisteren!

En ja, er komt een tijdelijke wapenstilstand.  Tenminste als iedereen zich aan de afspraken houdt.  In de poco pers wordt langs de ene kant triomfantelijk kond gemaakt dat Rusland heeft moeten toegeven, langs de andere kant wordt dit in de weinige onafhankelijke media bijgesteld: Rusland heeft laten stipuleren dat de wapenstilstand niet geldt voor de terroristen (Jaysh al-Islam, Jabhat Fatah al-Sham, voorheen Al Nusra, voorheen Al Qaeda genaamd, Ahrar al-Sham en Failaq al-Rahman)), die de bevolking gegijzeld houden en dagelijks Damascus beschieten.

Slachtoffers in Damascus krijgen geen media-aandacht, geen gezicht. Dit is zo’n slachtoffertje.  Een mooie foto, met een rouwband.

foto van Das Wahre Syrien.

Dareen Al Malla, eergisteren gedood door ‘gematigde rebellen’, die de burgerbevolking in Damascus lukraak beschieten

De ‘gematigde rebellen’ in Oost-Ghoutta daarentegen wel.  Dit zou een slachtoffertje van Assads bombardementen moeten voorstellen.  Een oppassende burger vond dat beide foto’s merkwaardig goed op elkaar lijken.  De foto komt oorspronkelijk uit Jemen, waar de Saoedi’s zich volledig laten gaan.  Bij de doden van begin nov. ’17 dit kind.

foto van Das Wahre Syrien.
foto van Das Wahre Syrien.
Waarom er geen hulppakketten gedropt werden?  Gisteren beschoten ‘gematigde rebellen’ een passagiersvliegtuig:
Bende komedianten!

4 gedachten over “Waarover de charmante Nikki Haley niet spreekt

 1. Wanneer gaan de Vlamingen dan de resultaten zien Bart??Wie betaalt, bepaalt is nog steeds niet van toepassing!!De Vlamingen betalen nog steeds voor die walen en Brusselaars en de enige dank die we daarvoor krijgen is uitgemaakt te worden voor racisten en dat we niet solidair zijn,het moest eens omgekeerd zijn!!Stop dan toch met het verder toegeven en draai de Vlaamse geldkranen dicht!Durf tenmiste uitkomen voor Vlaamse onafhankelijkheid en maak geen loze kiesbeloften meer!!!Vlaanderen heeft genoeg betaalt!!!Breek die ijskast maar open!!!

  https://www.hln.be/nieuws/binnenland/de-wever-leuven-vlaams-en-mei-68-wortels-van-het-succes-dat-we-vandaag-boeken~afbb3607/

 2. Bisschop Bonny doorprikt leugendiscours over Syrië.
  De Antwerpse bisschop Bonny heeft op eigen houtje een rondreis door Syrië gemaakt en heeft daarbij ook de plaatsen bezocht die door het Syrische leger heroverd werden op de terreurgroepen van IS en Al Qaida.
  In het wekelijkse Tv-programma “De Zevende Dag”heeft hij op objectieve en realistische wijze het gangbare leugendiscours doorprikt, dat de opinie eenzijdig manipuleert. In tegenstelling tot de mainstream media zoals de VRT, die al sinds het begin van het conflict in Syrië partij kozen voor de “vredelievende “rebellen, tegen de “misdadiger” Assad, spreekt hij in evenwichtige bewoordingen over wat in dat geteisterde land echt gebeurt.In tegenstelling ook tot deze media, die bijna altijd vanuit rebellengebied hun informatie halen en die een vertekend beeld ophangen van de situatie, getuigde bisschop Bonny ook vanuit de hoofdstad Damascus.
  Hij heeft er de verwoestende beschietingen van de islamitische rebellen vanuit de enclave Oost-Ghouta op de woonwijken van de stad kunnen meemaken.Hier vallen enorm veel weerloze slachtoffers, zowel christenen als moslims. Deze mensen getuigen dat het beeld dat de meeste westerse media de wereld insturen vervalst is. De gruweldaden van de rebellen worden bewust verzwegen. Waarom?
  Bron (en verder lezen):
  http://www.katholiekforum.net/2018/03/04/bisschop-bonny-doorprikt-leugendiscours-over-syrie/

  • Dank Ropie. Wij zijn net terug – een week geen nieuws gevolgd. Doet af en toe deugd.

Reacties zijn gesloten.