Waarom moslims zo snel beledigd zijn

Waarom moslims zo snel beledigd zijn

“Westerlingen zijn opgevoed om woede te zien als een teken van zwakte, onmacht en gebrek aan zelfbeheersing.
In de islamitische cultuur echter wordt boosheid gezien als een teken van kracht. Voor moslims is agressie een manier om respect te krijgen.”

“Men kan islamisten niet verzoenen met een seculier systeem van wetten. Ze kunnen de Westerse aanwezigheid in de Perzische Golf of het bestaansrecht van Israël niet tolereren.
Ze kunnen de vrijheid van meningsuiting, de vrijheid van godsdienst, of de vrijheid voor vrouwen niet accepteren. Kortom, hun eisen zijn onverenigbaar met de moderne wereld.”

Door Ron Jager, consultant voor psychotrauma’s. Vertaling: Likoed Nederland.

De landing van Napoleon op de kust van Egypte aan het eind van de 18e eeuw bracht de moderne tijd naar het Midden-Oosten.
Maar de islam er nog altijd niet in geslaagd zich te bevrijden van de ketenen van minderwaardigheid en van de zelfdestructieve primitieve woede, die de haat van het huidige islamitisch radicalisme tegen de westerse beschaving kenmerken.

De Deense psycholoog Nicolai Sennels heeft – op basis van zijn uitgebreide ervaring met het behandelen van moslimjongeren – vier belangrijke patronen geïdentificeerd om het gedrag van moslims te begrijpen en hoe die omgaan met Westerse invloeden.

Lees verder…

Nvdr: Als toemaatje voegen wij deze les “Hoe omgaan met moslim gevoeligheden?” erbij.

Muslim sensitivity training – South Park (S10E03) from Omar Zydan on Vimeo.

 

3 gedachten over “Waarom moslims zo snel beledigd zijn

  1. Inderdaad ” Minderwaardig” is het juiste woord . Iemand die niet bij machte is om zijn verstand te gebruiken neemt zijn toevlucht tot geweld . Hoe meer geweld hij gebruikt , hoe meer wreedheden , hoe groter de schrik voor de tegenstander en hoe groter de neiging voor onderwerping . Dat is niet alleen van toepassing op onze exotische broeders maar ook op bepaalde politieke partijen . Ik herinner mij Di Ruppo met zijn uitspraak na de vorming van een nieuwe regering ” We zullen een harde oppositie voeren , het zou hem sieren moest hij gezegd hebben , we zullen samenwerken tot welzijn van de bevolking , maar nee , het land plat leggen !! voor miljoenen schade ! Idem Onckelincx met haar giftige zwammen , allemaal bewijzen van onmacht , minderwaardigheidsgevoel , alhoewel het voor die partij niet meer moet bewezen worden! Er is een gezegde soort zoekt soort… Islam en socialisten het is bijna hetzelfde , onverdraagzaamheid tegenover andersdenkenden hun politieke collega’s van het VB werden uitgestoten en belachelijk gemaakt , idem Islam , die dulden ook geen “andersdenkenden” Van geweld en dergelijke criminale feiten zijn onze de rode broeders ook niet vies , werd Cools niet “vermoord” De Agusta affaire en dergelijke schandalen . Het enigste wat zij niet hebben is een God en een profeet , dat ze daar niet aan gedacht hebben bij hun oprichting

  2. ‘Ze kunnen de vrijheid van meningsuiting niet aanvaarden’

    Natuurlijk niet het is de basis van heel hun geloof. Allah gaf zijn wil en mening door via de profeet en die zijn waar. Vrijheid van mening is een misdadig allegaartje van denken dat ingaat tegen de wil van allah.

Reacties zijn gesloten.