Waarom de Golfstaten geen ‘vluchtelingen’ kunnen opnemen

Tip voor de importsecretaris.  Een korte, duidelijke mededeling kan de opname van vluchtelingen een halt toeroepen.  Neem een voorbeeld aan Koeweit en omliggende oliestaatjes. Met een kleine bedenking: wat betreft ‘te rijk’.  Daar wordt hier hard aan gewerkt dat dit geen hindernis van betekenis meer kan zijn…

“Koeweit en de andere Golfstaten zijn ‘te rijk’ en zijn daarom niet geschikt om vluchtelingen op te nemen.  Het land is slechts ‘geschikt’ voor mensen die werken.  De kost voor het levensonderhoud ligt te hoog.  In Libanon en Turkije leeft men veel goedkoper. Bovendien kunnen er geen mensen opgenomen worden die anders zijn dan wij. En die bovendien lijden aan psychologische, neurologische en traumatische problemen.”

 

10 gedachten over “Waarom de Golfstaten geen ‘vluchtelingen’ kunnen opnemen

 1. Dit past perfect in het rijtje van islamredenering, zoals: de wereld is plat, autorijden is schadelijk voor vrouwen, schaar geklede vrouwen veroorzaken aardbevingen enz. Men mag dus rustige en zonder racist te zijn zeggen: “Islamieten zijn consequent debiel”.

 2. “Koeweit en de andere Golfstaten zijn ‘te rijk’ door hun olie , niet door hun geiten en ezels .We zijn daarom niet geschikt om vluchtelingen op te nemen. Het land is slechts ‘geschikt’ voor mensen die werken.,behalve voor de Aboriginals . Wij zijn niet veel waard als mens , tot op heden hebben wij nog geen enkele bijdrage kunnen of willen leveren voor het welzijn de “mens” . Wij hebben geen cultuur ,…. niet nodig want wij pompen onze cultuur uit de grond . De opvang van fluchtelingen is iets voor het westen want die hebben wel een cultuur die ze naar de kl.. kunnen helpen , daar valt ook vanalles te rapen .Je kunt er bijna ongestraft de vrouwen een “beurt” geven dank zij begripvolle rechters , Gutmenschen en hun correcte politiek . Als ge bij ons iets mispeutert gaat uwe kop eraf …

  • Zo erg is het nu ook weer niet, he Rene. Ge kunt er ook vanaf komen met 1000 stokslagen en levenslange opsluiting.

 3. Het staat in hun haatboek vermeld. Iedere moslim moet de reiziger één dag als gast ontvangen, hen onderdak, eten en drinken geven. Toen ze nog in tenten rondtrokken op strooptocht was dat zo en is nog steeds niet veranderd.

 4. “Wij zijn te rijk” zelfde redenering als, ik ben te dik en moet niet op dieet, ik ben alcoholist en moet niet stoppen met drinken, enz…Wanneer worden die hypocrieten eens goed op hun plaats gezet?

 5. En omdat de Golfstaten dat niet doen heeft de paus er dan maar 11 meegebracht van zijn reis naar Lesbos.
  Mooi voorbeeld, als we dat met zijn allen doen is het probleem opgelost. Met zijn allen is zelfs niet nodig. Tien miljoen Europeanen die zijn voorbeeld volgen volstaan ruimschoots.

  • Niettegenstaande ik katholiek ben grootgebracht, ben ik al heel lang een lauwe aanhanger van Rome. Deze laatste actie van de paus heeft van mij een definitieve afhaker van Rome gemaakt.

   • Mijn grootvader zaliger antwoordde de pastoor, toen die kwam klagen dat zijn gezin zich niet ‘katholiek’ genoeg gedroeg: “Ik ben een goede christen, maar een slechte katholiek”. Aan de muur hing dan ook een foto van priester Daens. En één van zijn dochters, mijn tante nonneke, deelde die mening. Zij volgde nooit slaafs de directieven van haar orde en van de kerk. Toen paus Johannes Paulus II op bezoek kwam naar Vlaanderen (1985), weigerde ze samen met haar medezusters te gaan zwaaien met geel-witte vlaggetjes. Zij meende dat ze een betere christen was als ze tijdens haar vrije tijd voor oudere mensen zorgde.

    • typerend,’n Vlaams gezin eerste helft vorige eeuw en zo waren er veel ,nostalgie !
     spijtig dat ‘t zo kan veranderen ‘n paar decenia later.
     VERDIENEN WIJ DAT ??

 6. Het is volledig normaal dat die Golfstaten deze “vluchtelingen” niet kunnen of zelfs niet mogen opvangen. Deze “vluchtelingen” zijn immers bestemd om als wapen aangewend te worden tegen het Avondland.
  De toestand in de EUSSR is trouwens dezelfde als deze in de VSA, waar ook dezelfde importateurs aan het werk zijn :
  http://www.informationliberation.com/?id=54606
  met als titel :
  “Local TV News Anchor Exposes Elite CEOs’ Plan to Flood City Of Fargo With Migrants -Chris Menahan – Information Liberation – Apr. 14, 2016”
  Een citaat :
  “Local TV news anchor Chris Berg exposed how George Soros and other wealthy CEOs are pushing to flood the city of Fargo, North Dakota with migrants, despite the public being overwhelmingly against such a plan.
  The so-called “Partnership for a New American Economy” is a pro-open borders group run by former New York City Mayor Michael Bloomberg, Fox News Owner Rupert Murdoch, and other traitorous elites seeking to overrun America with mass immigration from the third world. “(=einde citaat)
  Over het doel van deze invasies :
  “They make it clear the purpose of flooding the U.S. with Third World immigrants it to “decide” our elections and force people to accept open borders and socialism.
  (=einde citaat).
  Nog een citaat over de gevolgen van deze invasies :
  “The idea these people will “enrich us” and “pay for our social services” is delusional. When Former Mexican President Vincent Fox was asked what Mexicans have “contributed” to America, he responded “jalapeños and the tacos.”
  The U.S. has the right to bring in whoever we want from anywhere in the world, flooding the U.S. exclusively with poor Mexicans is not bringing “diversity,” it’s a Third World invasion which will only succeed in turning the U.S. into Mexico.
  All the U.S.’s open borders policies must be reversed if European-Americans are not to become a minority in their own country. “(=einde citaat).
  In het bruggetje is er ook een grafiek met de veranderde samenstelling van de bevolking in de VSA en de cijfers die de gevolgen illustreren met betrekking op de verkiezingen.
  De toestand in de VSA is dan ook identiek aan deze in de EUSSR.
  De tekst in het bruggetje is nog maar eens een bevestiging dat het bij deze “invasies” gaat om een samenzwering door verraders, en dus niet om één of andere toevallige gebeurtenis.
  Ik blijf het herhalen, en dit tot in den treure, maar het is deze samenzwering die eerst moet aangepakt worden. Al de rest is praat voor de vaak.

Reacties zijn gesloten.