Waarom? Daarom!

 

Waarom?  Daarom!

Na haar boek “Hoer noch slavin” treedt senatrice Anke Van dermeersch , voorzitster Vrouwen tegen Islamisering’ weer in het voetlicht met een opvallende actie om haar strijd tegen de onderdrukking van de vrouw in een verrijkte samenleving in beeld te brengen.

We gaan hier haar uiteenzetting niet herschrijven; u vindt alle info op de webstek ‘Vrouwen tegen Islamisering’.

Hierbij enkele lukrake voorbeelden van moslim geweld waarvan vrouwen  het slachtoffer werden.

Een 15-jarig Deens meisje bracht haar vakantie door in Marbella, samen met familieleden.  Ze probeerde haar vriendin te verdedigen tegen 6 Marokkanen.  Die sloegen haar met een fles in  het gezicht.

Zweden heeft de twijfelachtige eer de tweede plaats na Zuid-Afrika in te nemen op de lijst van verkrachtings- en seksueel getinte misdrijven.

Verkrachting van een 11 jarig kind door moslims werd door de rechter van de rechtbank in Osnabrück als “traditie” afgedaan: de daders mochten de rechtszaal verlaten.

En dan hebben we het nog niet gehad over de Prachtlanden, waar een verkrachting tot de normale leefwereld en beleving van de islam behoort.

FT

4 gedachten over “Waarom? Daarom!

  1. Ik twijfel niet aan de oprechtheid van Golfbrekers die uit diverse bronnen artikels publiceren die ge normaal niet onder ogen krijgt . De waarheid en niets dan de waarheid. Maar ik heb toch mijn bedenkingen , dat daders van een verkrachting op een 11 jarig meisje. geen zware straf zouden krijgen omdat ze moslim zijn en rekening word gehouden met hun folklore of traditie Ik weet niet waar Osnabruck ligt maar ik vermoedt in Zweden , Europa dus. Waar is de liga van mensenrechten , de rechten van het kind , zouden die van niets weten en geen maatregelen treffen tegen die zogezegde rechter , het slachtoffer in bescherming nemen en zorgen dat die moslim smeerlappen hun verdiende straf krijgen Het lijkt me allemaal een beetje onwaarschijnlijk !

    • Neen, René, Osnabrück ligt in Duitsland en het is een zwaar precedent in Europese rechtspraak. Overal in de EU waar een verkrachting plaats vindt, die voor de rechtbank komt, kan de verdediging zich beroepen op een precedent. Ik zal proberen de juiste verwijzing naar het vonnis en de dd echtbank te achterhalen En te publiceren<;

  2. Walgelijk!Hopelijk gaat het om een :misverstand. Ik mag er niet aan deken dat mijn kleindochtrtje van negen zoiets zou overkomen.

  3. Beste Rene,
    Osnabrük is een stad(je) in Nieder-Sachsen, in Merkelland dus. en slecht een paar 100 kilometer van Brussel… met de auto geraakt men daar gemakkelijk in één dagreis, tenminste als men niet tè lang in een file moet staan. 🙂

Reacties zijn gesloten.