Waarom?

Afbeeldingsresultaat voor london bridge terror attack cartoon“Waarom laten jullie de terroristen terug in het land?”

Als een voetbalhooligan het te bont maakt, dan krijgt hij een stadionverbod.  Hij wordt opgevolgd door de politie en mag niet reizen.  Maar moslim terroristen, moordenaars,  waarvan de Syrische grond onder hun voeten te heet wordt, mogen ongehinderd terugkeren naar het V.K. (… Nvdr: niet alleen daar.  Hier mogen ze zelfs aanschuiven bij de kassa van het OCMW of krijgen werklozensteun).

De Londense burgemeester Khan krijgt een resem vragen op zijn dak.  De zgn. Syrische strijders vechten zelfs tegen Britse strijdkrachten.  400 kwamen terug, waarvan de helft zich nu in Londen ophoudt.  Waar zijn ze?  Khan heeft er geen flauw benul van.  Hij kan tenslotte niet allemaal persoonlijk (op)volgen.  De dooddoener: de politie moet meer middelen krijgen… En als troostpleister: de terroristen van de meest recente aanslag kwamen helemaal niet terug uit Syrië, neen, hoor, het waren gewoon gelovige moslims.  Opvallend: het woord ‘islam’ kreeg niemand over zijn lippen.

Eigenlijk is het poepsimpel: wie naar daar trok om Allahs rijk op aarde te stichten en alles en iedereen die dat doel in de weg staat uit de weg te ruimen, hoeft niet terug te komen.  Bedje gespreid, ga erin liggen en blijf erin liggen.

3 gedachten over “Waarom?

  1. Het is vandaag de feestdag van Aleidis (Alice) van Schaarbeek, gestorven in 1250 en patrones van de blinden en de lammen. Zouden we ze ook niet kunnen uitroepen tot de patrones van de poco’s? Rekening houdend met haar geboorteplaats en het figuurlijk blind en lam zijn van de politiek correcten.

  2. Hoe zou het zijn met onze hooggeleerde prof Rik Coolsaat . Ik mis zijn geruststellende studies en commentaar …. of werd hij dan toch opgenomen ?

    • Neem een kijkje op zijn webstek: http://www.rikcoolsaet.be/nl/about.php
      Citaat: “Sinds de aanslagen van elf september ben ik erg veel bezig geweest met de studie van het terrorisme – met de uitgesproken bedoeling om dit fenomeen in (historisch) perspectief te plaatsen, opdat we er minder paniekerig op zouden reageren.”

Reacties zijn gesloten.