Waar een wil is…

… is er de mogelijkheid hulp te verlenen

De Syrische Rode Maan “SARC” mocht een nieuwe lading hulpgoederen, gestuurd door het Tsjechische Rode Kruis in ontvangst nemen.

De lading omvatte een ton melkpoeder voor kinderen, die door de SARC medewerkers zullen verdeeld worden aan behoeftigen.
In een persmededeling dankte de SARC het Tsjechische Rode Kruis voor hun herhaalde humanitaire hulp ter ondersteuning van het Syrische volk.
De Tsjechische zending van verleden week bestond uit drie ziekenwagens, samen met de uitrusting en de benodigde materialen, o.a. ook voor de spoedhulp.

Sana

7 gedachten over “Waar een wil is…

 1. Gelukkig hebben de pamperjournalisten en de zogenaamde *experts*hier de mogelijkheid om dagelijks te *kakken*op president Trump zonder gevolgen voor hun eigen veiligheid!!Daaraan ziet men maar weer eens hoe*gekleurd*het nieuws is dat gebracht wordt door de pamperbende!!Ik wacht nog steeds op de correspondent die ons dagelijks brieft over de misdaden van erdogan,zijn machtsmisbruik,de corruptie van zijn familie en de sappige verhaaltjes over de kinderen zoals bij Trump!!Maar daar durven onze pamperjournalisten blijkbaar niet aan!!!
  https://www.hln.be/nieuws/buitenland/-erdogans-knokploeg-neemt-satiricus-die-turkse-president-geitenneuker-noemde-in-het-vizier~a63fd8c3/

 2. 30 jaar geleden voor gewaarschuwd maar waar zouden we ons druk over maken nietwaar janleyers,almtchie ,van besien ,calvo en de rest van de pamperbende,maar ja dat waren racisten nietwaar???30 jaar alles laten verloederen en laten overnemen door Marokkaanse bendes en steeds maar bijven pamperen en blijven wegkijken!!En nu de mensen die er wat proberen aan te doen langs alle kanten nog gaan tegenwerken en beschuldigen dat ze verkeerd bezig zijn,je moet maar lef hebben!!
  Ik vraag me werkelijk af hoe jambon en geens ,en die andere pamperpolitici naar deze(dan nog politiek correct gekleurde)uitzending gekeken hebben??
  En ja ,de Marokkanen weten weer van niets,het ligt aan de maatschappij die hun geen kansen gegeven hebben,die vuile vlaamse racisten toch nietwaar???
  Eens benieuwd wat er nu weer gaat gebeuren,weer ronkende verklaringen van geens en jambon en dan weer alles laten overwaaien,of moeten er weer meer middelen naar de islamisering en de immigratie???
  Misschien het 70 puntenplan van het Vlaams Blok nog eens nalezen en toepassen pamperbende !!!!

  https://www.hln.be/regio/gent/gesjoemel-bij-drie-bouwprojecten~a9d7e7a2/

Reacties zijn gesloten.