Waarin een klein land groot kan zijn

Het land b is een fossiel en Herman Van Rompuy is – naar eigen zeggen –  een referentie geworden.

“Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik ben een referentie geworden.”

 

Foto: Herman Van Rompuy in De Standaard: "Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik ben een referentie geworden." Dankzij The Telegraph begrijpen we deze kersvers gepensioneerde nu ook beter.

Met beide beschrijvingen zijn we het eens, maar niet om dezelfde redenen. Een referentie van dezelfde zakkenvullerij in de EU als in het land b.

Besparingen?    De ‘president’ krijgt de volgende drie jaar 700.000 euro om niets te doen!

The Telegraph reageerde verontwaardigd.  O.a. werd er een vermelding geplaatst van het feit dat hij gebruik maakte van 5 limousines als taxidienst om zijn familie naar een Parijse luchthaven te brengen voor een privé vakantie in de Caraïben.

DM

 

 

 

 

 

 

4 gedachten over “Waarin een klein land groot kan zijn

 1. Een gigantische som waarop hij vrijwel geen belasting moet betalen.
  Zou zijn broer die zoveel kritiek had op Marc Coucke dat nu ook hebben?

 2. “Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik ben een schaamteloze poenschepper
  geworden.” Gelukkig ben ik een katholiek , een echte pilaarbijter ! Via den biechtvader heeft God mijn geldzucht reeds vergeven . Het klootjesvolk , de onnozele man van de straat met zijn pet , natuurlijk niet , die vinden het schandalig ! Natuurlijk is dat schandalig in deze tijd van inleveren en besparingen ! Maar daar trek ik mij geen fluit van aan . Ik ga nu mijn vijf limousines bestellen , op weg met mijn familie , voor een welverdiende rust
  .
  Hierbij mijn bijdrage aan Golfbrekers en nog veel succes.met het ondermijnen van onze ivoren Toren
  get
  Van Rompelfluit

Reacties zijn gesloten.