6 gedachten over “Vrouwendag…

 1. Prachtige zangeres, spijtig dat deze vrouw zo in een knoop zat met zichzelf en zich daardoor van het leven benam. Sterkte aan de familie en vrienden.

 2. In bijlage een bruggetje met een illustratie hoe de “vrouwendag” werd “gevierd” in de Goelag in de USSR. Het is immers in de USSR dat de vrouwendag zijn oorsprong vindt. Ik verwijs ook naar een reeds bijgevoegd bruggetje in een andere reactie, over de achtergronden van de deze “vrouwendag”. Een “humoristische ” reactie hierop krijgt hier door wel een “bijzondere” betekenis !!!
  http://www.cvltnation.com/brutal-drawings-from-the-gulag/
  (t.a.v. de redactie : het eventueel publiceren …!!)
  Uit dit bijgevoegd bruggetje blijkt ook dat er dan fundamenteel niet zoveel verschil is tussen communisme en de islam wat dan de “behandeling” van vrouwen betreft!!
  Een bijzonder aspect ervan is de “verkrachting” van vrouwen, waarin beiden ideologiën een “baanbrekende” rol hebben gespeeld. In Berlijn staat ten andere het standbeeld van de “Onbekende verkrachter”.
  Over de bezorgdheid van “feministen” over verkrachting zie bruggetjes :
  http://www.prisonplanet.com/feminists-ignore-woman-violently-gang-raped-during-home-invasion.html
  http://www.prisonplanet.com/feminists-mute-on-muslim-rape-epidemic-sweeping-europe.html
  Enkele uitspraken van feministen over mannen :zie bruggetje.(gevoelige mannen kunnen zich beter onthouden!!)
  http://www.conservapedia.com/Quotations_about_Feminism
  Uit de uitspraken een citaat :
  “Feminism, Socialism, and Communism are one in the same, and Socialist/Communist government is the goal of feminism” – Catharine MacKinnon” .
  Dit citaat verklaart dan ook alles wat er in feite achter dit feminisme schuil gaat..
  (=dit is dus de verborgen agenda!!!).
  Naast feminisme is er ten andere ook de islam, de massale immigratie, de misdaad, de drugs enz… die worden ingezet om onze maatschappij te vernietigen.
  PS : Tijdens de genocide in de Vendee werden de vrouwen ook in het bijzonder geviseerd!!
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/3964724/Vende-French-call-for-revolution-massacre-to-be-termed-genocide.html
  http://www.gauchopedia.fr/wiki/G%C3%A9nocide_vend%C3%A9en
  Na tal van experimenten was het gemakkelijkste middel om ze te liquideren, ze levend in brandende ovens van de bakkerijen te gooiden.
  (dit in naam van de vrijheid, gelijkheid en broederlijkheid!!!).
  Het gaat hier om een genocide begaan tijdens de Franse Revolutie(met de vrijmetselarij als drijvende kracht) die ook door die zo gezegde feministen wordt aanbeden. (neem bij deze feministen ook nog de liberalen, socialisten, en vooral de vrijmetselarij !!!).
  Zie dan ook ook de uitspraken van Gwendolyn Rutten :
  http://www.knack.be/nieuws/belgie/rutten-elke-liberaal-zou-een-feminist-moeten-zijn-en-gelukkig-is-dat-ook-zo/article-normal-539429.html
  Zou Gwendolyneke dan wel weten wat ze zegt, en waar ze mee bezig is en aan wie ze werkelijk eer bewijst!!(wetende dat de VLD een logepartij is!!).
  A propos : Hoe werd de “vrouwendag” gevierd bij de “broeders”, waar de “vrouwen” niet welkom zijn, tenzij om te werken in de keuken en in de “natte kamer”!!

 3. Omdat het Zangfeest samen viel met de vrouwendag kreeg ik daar bij het binnenkomen een mooi uitgegeven brochure van ‘Het Forum van Vlaamse Vrouwen’ in de hand gestopt.
  Het Forum schijnt een ontmoetingsplaats te zijn voor ieder die zich vrouw & Vlaams voelt: religie, seksuele geaardheid, politieke voorkeur, leeftijd, huidskleur speelt allemaal geen rol. Je zou kunnen stellen dat je daar in een melting-pot terecht komt waarin de diversiteit waarvoor het Forum ijvert direct weggesmolten is.
  Als je voor het FVV kiest, kies je voor een gendergelijke en rechtvaardige samenleving.
  Het is maar dat je het weet.

  p.s. : heb achteraf aan verschillende mensen, man en vrouw, gevraagd wat een gendergelijke samenleving is. Niemand die het wist. Het woord was hen hen volkomen onbekend.

  • Je bent blijkbaar nooit lid geweest van het FVV. Niet dat we je daarvan verdacht hadden. Je lijkt daarvoor te – hoe moeten we het uitdrukken – te rechtlijnig, te authentiek. We houden niet van het hokjesdenken. Vrouwen apart, mannen apart; elk met hun eigen bezigheden. Zo zit de samenleving niet in elkaar. We willen niet oneerbiedig overkomen ten opzichte van de Vlaamse Beweging, maar is het niet zo dat de vele verenigingen die Vlaanderen rijk is er hoofdzakelijk mee bezig zijn zichzelf boven water te houden door de subsidies die eraan verbonden zijn? Met een secretariaat, met personeel, maar vooral met dikwijls naïeve vrijwilligers. Want die moeten ‘activiteiten’ verzinnen om aan de voorwaarden voor subsidies te voldoen. Met nep-afdelingen die nep-activiteiten die op papier er heel mooi uitzien, maar in werkelijkheid – als ze daadwerkelijk plaats vinden – voor de spreekwoordelijke drie man een paardenkop plaatsvinden. Vele van de Vlaamse culturele verenigingen zijn in feite dood – maar nog niet begraven. Op papier bestaan ze, hun bankrekening en personeel bestaan ook. De rest is voor het grootste gedeelte show. En dan zullen we het nu voor een keertje niet hebben over de multi-culturele voorwaarden die aan subsidies verbonden zijn…
   En wat betreft die gendergelijkheid: léve de ongelijkheid!

 4. Nu de Vrouwendag weer zonder brokken voorbij is gegaan, kunnen we overgaan tot 364 Mannendagen.

Reacties zijn gesloten.