“Vrije liefde voor vrije mensen”

De gebeurtenissen in verschillende steden waarbij jonge vrouwen door een horde Noord-Afrikaanse, Arabische verrijkers fysisch belaagd werden – zou het nieuws niet gehaald hebben mocht het niet zo grootschalig gebeurd zijn – brachten een ideetje van een evangelische priester,  ‘eerwaarde Wagner, van maart 2015 in herinnering.

De ‘man van het geloof’  wou dat er een initiatief in het leven geroepen wordt waarbij de ‘vluchtelingen’ gratis hoeren ter beschikking zouden gesteld worden.  Want ‘ze hebben hun noden’ en we mogen onze kop niet in het zand steken.  Zijn redenering is dat verkrachtingen kunnen vermeden worden als we hen de mogelijkheid van een uitlaatklep voor hun overtollige energie geven.

Hij heeft er serieus over nagedacht.  Verkrachting als drang waaraan de dader niet kon weerstaan.  Misschien is een hoerenmadam bereid in de voormiddag ‘als er toch nog niet veel te beleven valt’ gratis haar meisjes ter beschikking te stellen? Komen er dienstencheques voor geleverde prestaties?  Eén derde aftrekbaar van de personenbelasting? Of zouden eventueel sponsors bereid zijn het geesteskind “Vrije liefde voor vrije mensen” financieel te steunen?

Wat met andere strafdaden?  Identiteitsbedrog, diefstal, geweld… ook een drang waarvoor we begrip moeten opbrengen?   Een soort beurtenkaart aan elke asielzoeker overhandigen waarop een aantal misdrijven volgens een vergrijpklassement binnen een bepaalde periode verontschuldigd goedgekeurd wordt?

FT

Merkur

 

8 gedachten over ““Vrije liefde voor vrije mensen”

 1. Als die eerwaarde Heer Wagner zijn eigen hoeren ter beschikking stelt . Als dat niet voldoende zou zijn kan hij altijd zijn vrouwelijke gelovigen in een preek motiveren om hun lichaam ter beschikking te stellen voor een nobele daad om die arme Fluchtelingen hun nood lenigen . ‘t ziet er goed uit .

 2. Eerwaarde Wagner weet precies waarover hij het heeft. Alhoewel, pastoors zullen toch eerder naar mannelijke prostituees – of kinderen- gaan?

  • Frans, ik ben niet zeker of u wel weet waarover u het hebt, in de tekst is er nergens sprake van ‘n pastoor.
   Die meneer Wagner is ‘n evangelische (Lutherse) dominee en geen Rooms-Katholieke priester. De protestantse dominees leiden globaal genomen ‘n normaal gezinsleven met vrouw en kinderen. Veelvuldige gevallen van homofilie of pedofilie bij deze evangelische geestelijken zijn mij niet bekend.
   Volgens mij zijn uw insinuaties in die richting, op z’n minst, als nogal lichtzinnig te omschrijven.

   Dit alles betekent geenszins dat ik samenstem met dominee Wagner’s dwaze idee om hoeren ter beschikking te stellen van de z.g. “arme vluchtelingen”…

 3. Zijn dierlijke instincten bedwingen maakt het onderscheid tussen mens en dier , het is ook een beschavingsvorm . Diegene die daar problemen mee hebben zou ik
  untermenschen durven noemen . Waarop wachten zij om naar het pretpark van Allah te vertrekken daar worden zij verwend door 72 maagden . Vertrek liebe zogezegde Fluchtelingen Vertrek aub en veel succes !

  • Wat betekent dat zij slechts 72 maagdelijke beurten tegoed hebben. Niet de moeite om daarvoor vroeger te vertrekken.

   • Ik dacht altijd dat het niet ging over 72 maagden maar over een maagd van 72

 4. Dat kan niet helpen, iets wat ze zomaar krijgen daar hebben die veroveraars niets aan. Het is hun jachtinstinct die hen doet moorden en verkrachten, zoals een roofdier dat moordt uit bevrediging en voor de kick en niet van de honger.

Reacties zijn gesloten.