Vreemde cultuur

Indië: Een man (24) doet een huwelijksaanzoek. Het ondankbare wicht (19) wil er niet van weten. Dan gebruikt hij handen en voeten om haar te overtuigen. Letterlijk.

Het meisje werd in kritieke toestand naar een ziekenhuis gebracht; zij durfde geen klacht tegen hem indienen. Hij wordt hoe dan ook door justitie vervolgd dankzij de algemene verontwaardiging geuit op sociale media. De beelden werden massaal gedeeld, zijn (illegaal gebouwd) huis werd door een bulldozer verwoest, zijn rijbewijs ingetrokken, zijn naam en foto zo veel mogelijk bekend gemaakt… Hij wordt ervan beschuldigd de openbare vrede in gevaar gebracht te hebben en vervolgens vrij gelaten…

https://www.livemint.com/news/india/house-of-mp-man-who-thrashed-girlfriend-unconscious-over-marriage-demand-demolished-11671974231695.html

3 gedachten over “Vreemde cultuur

  1. Wat gaat er deze nacht gebeuren in Europa? Brussel, Parijs, Berlijn, Amsterdam, enz.?

  2. Triestig toch!
    Aan het geweld ziet ge de invloed van de islam op onze cultuur. Hun nieuwjaar wordt niet gevierd, Vieren is haram! Zeker als het een deelneming zou zijn aan het een feest van niet-moslims. Het is haram bevriend met Joden en christenen te zijn maar halal om hen te doden en vervolgens met hun vrouwen en dochters te slapen.
    En zo gaat sluipendergewijs de islamisering verder…en trekken we ons terug.
    De 1e Muharram 1444, eerste dag van het Islamitische jaar, werd volgens astronomische berekeningen op 30 juli 2022 gevierd in Marokko. De 1e Muharram wordt echter niet als een feest beschouwd in de Islam maar in Marokko is het wel een feestdag.

Reacties zijn gesloten.