6 gedachten over “Voor iedereen die in Hem gelooft…

 1. Ik bezoek al lang geen kerk meer, met uitzondering van een begrafenis of een trouw. Hoewel ik deze vorm van kerkbezoek wel kan smaken. Koffie drinken, en gemeenschap hebben. Mijn echtgenote geloofd nauwelijks wat ze hoort als ik zeg terug naar de kerk te gaan. lol

  • @ Walter,

   Dit is duidelijk een aanbieding van de protestantse kerkgemeenschap. Om volop te genieten van de geneugten moet je wel overstappen van het katholicisme naar het protestantisme anders mag je er misschien niet in.

 2. Vooral homo-gemeenschap en pedofilie dan, gezien er alleen broeders en kinderen aanwezig waren. Tenzij de Heilige Geest meedeed ntl.

  • Nee Frans, geen homo of pedofilie toestanden voor mij. Ik ben een gezonde hetero.

 3. Die bidstond en bijbelstudie mogen ze in hun …พำำะหกเะ…..steken . Die koffie lijkt me wel wat . Hopelijk zijn er geen homo’s of broeders . Ik hou er niet van als ze op mijn vingers staan te zien wanneer ik mijn koffie drink !

 4. Een gelijkaardig foldertje hebben wij, in Zeebrugge, eergisteren in onze brievenbus gevonden (met als afzender): http://www.evengelischegemeenteknokkeheist.be
  Er stond nog bij dat “de bekende Nederlandse aanbiddingszanger Remco Hakkert en zijn team naar Knokke komen op 18 oct. in het cultureel centrum Scarpoord” (gratis toegang)–> 😉
  Mo vint togh… en dàt in ‘t jaar 2015 !…zot zijn doet geen zeer, het jeukt maar een beetje.

Reacties zijn gesloten.