Voor hoe dom houden ze ons?

Scenario:

‘Vluchteling’ vindt geld op straat.
‘Vluchteling’ brengt zijn vondst naar de politie.
‘Vluchteling’ wordt toevallig door persmuskiet gefotografeerd.  Krijgt in Focus een interview, wordt gefilmd.
‘Vluchteling’ krijgt foto en dikke proficiat in poco media.
Hoera, schouderklopje.  Zie-je-wel, het zijn zo’n goeikes.

Moeten we ons zorgen maken over de Duitsers?  Blijkbaar verliezen ze massaal hun geld op straat.  En toevallig wordt dat dan allemaal door een eerlijke vinder – ja hoor, een ‘vluchteling’ – teruggebracht naar het dichtstbijzijnde politiekantoor:

Focus heeft het over de ‘anonieme helden’ van alledag.

Morgenpost vraagt zich af of de talrijke teruggave van gevonden geld door ‘vluchtelingen’  te mooi is om waar te zijn’.

Focus spant echt wel de kroon. Waarschijnlijk hebben ze een journalist speciaal op ‘gevonden voorwerpen’ gezet.

Ook in Münstereifel sloeg een eerlijke ‘vluchteling’ toe.

In Bild: ‘Hij heeft zelf niet veel.  Spreekt geen woord Duits.  Maar hij heeft het hart op de juiste plaats.”

Enz. enz.    In het Duits zegt men “Wir werden verarscht!”

Geplaatst door Verdummungspresse op woensdag 2 maart 2016

 

 

 

10 gedachten over “Voor hoe dom houden ze ons?

 1. Om te gieren eigenlijk, waarschijnlijk mooi afgewerkt volgens een scenario waar men een week heeft aan gewerkt en dan nog twee maanden moeten zoeken naar een persoon die er genoeg vluchteling uitzag – en dik betaald werd – om de hoofdrol te spelen. Bovendien nog een verzekering moeten afsluiten voor de centen ingeval deze toch nog zouden verdwijnen.
  Maar stel dat het waar is, één eerlijke vluchteling op een paar miljoen, een te verwaarlozen percentage.

  • ziekte van ….

   De 3 stadia van Alzheimer

   De ziekte van Alzheimer bestaat uit drie stadia. In het beginstadium steken de eerste symptomen de kop op, maar deze worden vaak nog niet herkend als horende bij Alzheimer. In het tweede stadium treden de symptomen echter duidelijk op de voorgrond (met name de achteruitgang van het kortetermijngeheugen) en in het laatste stadium is iemand volledig afhankelijk van continue zorg van anderen.

   Eerste stadium – geheugenverlies

   Het eerste stadium van de ziekte van Alzheimer wordt ook wel de preklinische fase genoemd. Hierin zijn de effecten van de aandoening vaak nog niet duidelijk merkbaar. Het lastige is bovendien, dan de ziekte van Alzheimer kan beginnen in verschillende delen van de hersenen. Hierdoor verschilt het van persoon tot persoon van welke symptomen men als eerste last krijgt.

   Tweede stadium – geestelijk onvermogen

   In het tweede stadium van de ziekte van Alzheimer wordt het duidelijk dat iemand problemen krijgt met dagelijkse bezigheden. Vooral het kortetermijngeheugen gaat hard achteruit, terwijl gebeurtenissen uit het verleden vaak wel nog goed herinnerd worden. Mensen in het tweede stadium van Alzheimer krijgen ook meer moeite om hun emoties onder controle te houden en herkennen vaak familie en vrienden niet altijd. Er is steeds meer hulp nodig bij de persoonlijke verzorging. Bovendien neemt de interesse in anderen af en kan men ongewenst gedrag (dwangstoornissen, obsessief gedrag) gaan vertonen.

   Derde stadium – volledige afhankelijkheid

   In dit laatste stadium van de ziekte van Alzheimer is alle zelfstandigheid verdwenen. Iemand heeft 24 uur per dag zorg nodig en op den duur wordt zelfs zelfstandig zitten onmogelijk. Contact maken met de patiënt kan niet meer. In deze fase is iemand met de ziekte van Alzheimer vaak zo verzwakt, dat hij of zij komt te overlijden aan een beroerte, longontsteking of een andere infectie.

    • “MOETEN WIJ ONS ZORGEN MAKEN OVER DE DUITSERS ” !!!!!!!!!

     Moeten we ons zorgen maken over de Duitsers? Blijkbaar verliezen ze massaal hun geld op straat. En toevallig wordt dat dan allemaal door een eerlijke vinder – ja hoor, een ‘vluchteling’ – teruggebracht naar het dichtstbijzijnde politiekantoor:

     • waarschuwing: de intentie van humor is ook een interpretatie van degene op wie de humor zich richt. Dat betekent dat humor alleen effectief is als de waargenomen intentie van humor overeenkomt met de intentie waarmee die humor is gehanteerd. Het gaat er dus om of de bedoeling van de grap overkomt.

      Is’t nu voldoende duidelijk ??

  • IN VOORBEREIDING .binnenkort op uw scherm …..die zufallige pressefotograf nam weer heel toevallig verscheidene foto’s van asielzoekers die Deutsche oudjes hun arm aanboden en de straat hielpen oversteken !……..en wij maar denken dat …enz enz

  • … en volgend jaar valt Pasen met de ramadan.
   Waar halen ze het aub!

 2. Te oordelen aan de reacties van Joos mogen wij met enige zekerheid vaststellen dat hij nog volledig in orde is

Reacties zijn gesloten.