4 gedachten over “Volkssport of getraumatiseerde vluchtelingen?

 1. Speelse jeugd , gezond volk…Die welcommenfluchtelingen zijn niet getraumatiseerd , wij zijn het slachtoffer samen met Mutti Merkel maar die snapt het nog niet

  • Het officiele Willkommenfluchtelingenlied……
   “””En dat we toffe jongens zijn dat willen we wee-eeten , daarom komen wij , daarom komen wij…. enz enz

 2. Weer een filmpje dat we bij onze “politiek correcte” media niet zullen zien. Wie dezer dagen op internet wat rondkijkt komt regelmatig dit soort filmpjes tegen. Je zou je de vraag gaan stellen wat wij in godsnaam toch verkeerd doen waardoor deze mensen zo agressief handelen? Ik denk dat het antwoord vrij simpel is, het zit gewoon in hun genen, meegegeven met de moedermelk. Dan zijn er nog van die gekken zoals de nieuwe “kerkvorst” Aartsbisschop De Kessel die al oproept om deze mensen met open armen te ontvangen. Niet enkel bij politici zitten de volksverraders, ook in de katholieke kerk zitten er van dergelijk soort, en meer dan één. In het begin van dit filmpje zie ik een dame met lang ros haar die tracht deze gekken in bedwang te houden. Ik zou zeggen moedig van haar, maar eigenlijk vind ik ze zeer dom. Dit soort crapuul is voor alles in staat, heeft nergens geen respect voor, en ziet zeker een dame al niet geplaatst om hun de les op te leggen. Het is meer dan overduidelijk dit soort hoort hier niet thuis. Wie dit nu nog niet wil inzien of toegeven is van zeer slechte wil. In Vlaanderen hebben wij een partij die reeds 30 jaar waarschuwt voor dit soort toestanden, maar een cordon behouden is nog altijd belangrijken dan eens te luisteren naar deze partij. Hopelijk heeft de kiezer het nu wel gehad, en zal bij de volgende nationale stembusgang de overwinning weer oorverdovend zijn. De weg van het FN achterna.

 3. Het zijn wel altijd dezelfde beelden die ik hier voorgeschoteld krijg…
  Beter de extreemlinkse rellen van gisteren in Leipzig tonen, met tientallen gewonde flikken en vele politiewagens beschadigd, waarvan 3 perte totale.
  Het was weer eens typisch duits: altijd overdrijven…

Reacties zijn gesloten.