21 gedachten over “Volgens Angela Merkel “moeten we het geweld van jonge vreemdelingen accepteren”

 1. Zij zegt alleen wat de meerderheid denkt. Zo ken ik de duitse watjes weer.

 2. Nieuwe verrijking in de Duitse Kultuur….”Gatteken-tast”…..Deutsche Frauwen mussen das akzeptieren und plezant finden auch….Schliessen sie die augen und denksen sie an “Rudolf Valentino” und geniessen…zoals Mutti Merkel in haar dromen want zij komt voor die geneugten des lebens niet in aanmerking

 3. Ik vrees voor de volgende stap , als een vrouw klacht neerlegd voor aanranding of verkrachting zij vervolgd wordt voor het niet naleven van Mutti wijze raad en dat slachtoffer het niet heeft geactzeptiert . Dat voorzie ik een enorme toename van Europese Fluchtelingen die werden veroordeeld voor zedenfeiten met false paspoorten Duitsland binnendringen voor het beleven van den Duitsche gang bang

 4. Frau Reker, burgemeester van de linkse hoofdstad Keulen vd meest linkse deelstaat NRW, waar ‘rechts’ al heel lang een scheldwoord is geworden, raadt vrouwen aan op 1m afstand van allochtone mannen te blijven, in groep met bekende mannen te blijven ipv met vrouwen ondereen enz. Het beste verdedigingsmiddel verzwijgt ze echter politiek correct: een hoofddoekje dragen.

 5. Een staande ovatie en minutenlang applaus door de Willkommenfluchtelingen voor Mutti Merkel ….De Deutsche bevolkung musse das geweld akzeptieren !

 6. De video dateert van juni 2011. Justitie heeft dus alle tijd gehad om Angela onder te brengen in het zottenhuis.

  • Anna,
   IM Erika hoort thuis in de spijtig genoeg afgebroken Spandau gevangenis, waar Rudolf Hess kort voor zijn geplande vrijlating werd vermoord, op bevel van Londen.

   • @ Lovenaar,

    langs de andere kant kan voor diegenen die het geweld accepteren nog een mooie politieke carrière worden weggelegd. Oberbürgermeister worden bijvoorbeeld zoals bij Frau Rekel. Voor haar volstond het om een messteek te incasseren om verkozen te worden in Keulen.

    • Haar snel herstel was opmerkelijk. Bijna alsof – we durven het ons niet voorstellen – dat e.e.a. geënsceneerd werd.

     • Redactie,
      Het ging hier om een “false flag” :
      https://derhonigmannsagt.wordpress.com/2015/10/22/attentaeter-von-koeln-staatlich-bezahlter-v-mann/
      Een citaat :
      “http://www.heise.de/…/Reker-Attentaeter-Akte-als-geheim-ein…
      Reker-Attentäter: Akte als “geheim” eingestuft !!! Ungereimheiten um Überzeugungstäter Frank S. !!! Der Fall des Attentäters Frank S., der am Samstag einen Anschlag auf Henriette Reker verübte, wird immer bizarrer. So hat S. offenbar Hartz4-Leistungen bezogen, obwohl er nie im Jobcenter aufgetaucht sei und sich um eine Stelle bemüht habe, berichten der Kölner Stadtanzeiger und Express. Noch erstaunlicher ist aber die Meldung, die entsprechende Akte des Attentäters sei als geheim eingestuft und daher gesperrt worden.
      (=einde citaat).
      Het was dan ook van in het begin duidelijk dat het hier ging om een “false flag”.
      De vraag die gesteld moet worden is al eeuwen dezelfde :”Cui bono?”

     • Duitse minister van Justitie: ‘Aanrandingen Keulen lijkt afgesproken werk’

      Heeft felle kritiek op Keulse gedragscode voor vrouwen

      De aanrandingen in Keulen tijdens Oudejaarsnacht lijken afgesproken werk. Dat zegt de Duitse minister van Justitie Heiko Maas (SPD). “Dit gebeurt niet zo maar, hier moet iemand achter zitten.” Dat zei hij woensdag tegen ZDF’s Morgenmagazin.

      Kritiek op burgemeester Keulen
      Ook is de Bondsminister niet te spreken over de gedragscode voor jonge vrouwen die de Keulse burgemeester Henriette Reker heeft afgekondigd. Op Twitter schrijft de minister dat niet vrouwen maar de daders verantwoordelijk zijn voor de aanrandingen.
      Bron: http://nieuws.tpo.nl/2016/01/06/duitse-minister-van-justitie-aanrandingen-keulen-afgesproken-werk/

 7. Die blik in haar ogen zegt mij dat deze madam zot, verwerkt of aan de drugs zit, plat spuiten want met een pilleke zal het niet helpen.

 8. Toch mogen wij niet vergeten dat die arme menschen allemaal getraumatiseerd zijn door de oorlogsomstandigheden in hun land . Ik las bij een betoging of zoiets
  fluchtelingen zijn niet gevaarlijk ….ze zijn in gevaar !! dat heeft mijn ogen geopend. Die arme menschen verdienen mijn hulp . Indien U wenscht een bijdrage te storten om onze noodlijdende medemensch te helpen zijn uw giften welkom . Op vraag maak ik mijn rekeningnummer bekend , zodat U kunt storten naar hartelust . Bij voorbaat bedankt voor uw gulle gift

 9. En nu snap ik waarom Gerolf Annemans gisteren op twitter plaatste “Merkelisten”.

 10. Hotelportier in Keulen vertelt wat hij als ooggetuige zag en meemaakte op oudejaarsavond te Keulen. Getuigenis is in Duits met Engelse onderschriften.

  New years eve 2015, Immigrant riots in Cologne Germany – An eyewitness account

  • Veel blablabla, geen enkel bewijs. Geen foto’s, geen video’s, geen blauwe plekken, geen bloed, niets.
   En dat terwijl ze anders zelfs een hondendrol zouden filmen en op FB zetten.

 11. Frau Reker heeft de vrouwen vriendelijke gedrag raadgevingen. De Duitse vrouwen moeten dus gedienstig integreren in hun land en vreemden op een armlengte afstand houden.
  Frau Reker heeft dat nicht geschafft toen haar beste verkiezing propagandist met een mes op haar toekwam. Gevolgtrekking: het moet een goede bekende zijn geweest waarmee afspraken te maken vielen.

  Intussen weet Thomas de Mazière wie schuld heeft aan de seksuele intimidaties, diefstallen en verkrachtingen: de politie. Even nadenken: wie staat aan het hoofd van de politie? Helemaal bovenaan? Juist! Hij zou dus beter zijn conclusies trekken in plaats van op zijn manschappen af te geven.
  Maar stel dat zijn manschappen op die Silvesternacht in actie waren getreden. Dat ze het Bahnhof en de omgeving van de Dom onder dwang hadden ontruimd. De hele Merkelrepubliek had op zijn achterste poten gestaan. Een gebrul en verontwaardiging ohne Ende over al dat politiegeweld, discriminatie, racisme en vreemdelingenhaat. ‘t Zou niet alleen van groen, links en Gutmenschen komen dat gebrul maar ook van helemaal bovenaan, van Thomas de Mazière met in zijn vaarwater Merkel en Reker.

Reacties zijn gesloten.