Vluchten kan niet meer…

Vluchten kan niet meer…

Waarheen met ons?  Waarheen kunnen wij vluchten om te ontsnappen aan de waanzin van een onbegrensde immigratie?  Een lukraak voorbeeld van een “sukkelaar”, die medische zorg nodig heeft (haal uw zakdoek maar al boven), zorg die hij niet kan krijgen in zijn thuisland.  Met dank aan onze regeringen, aan de EU-dictators, aan de media en de NGO’s voor het verkwanselen van onze identiteit, onze cultuur, onze veiligheid en onze centen.

Asielzoeker randt 10-jarig meisje aan in Vluchtkerk

vluchtkerk

De Somalische asielzoeker Ali H. heeft in februari een 10-jarig meisje aangerand in de ‘Vluchtkerk’ in Amsterdam. Het slachtoffer zou een dochter van een vrijwilligster zijn die de uitgeprocedeerde asielzoekers in de voormalige Jozefkerk hielp .
Volgens deskundigen zou H. ernstig gestoord zijn. Zijn advocaat Fischer omschrijft H. als iemand ‘zonder benul’. Hij zou lijden aan psychoses. De Somaliër was al meerdere keren met Justitie in aanraking gekomen voor zedendelicten.
In 2010 stelde het Bureau Medische Advisering (BMA) van de Immigratie- en Naturalisatiedienst dat H. zonder behandeling kon vervallen tot gedrag dat ‘voor hemzelf of voor anderen tot levensbedreigende situaties kan leiden’.
Aangezien er in Somalië geen voorzieningen zijn om hem op te vangen, werd de Somaliër door de rechter onuitzetbaar verklaard. Fischer wil dat H. in Nederland medische zorg krijgt.
NRC, 10 juli 2013
RTV-NH, 10 juli 2013

Hoe onnozel kan je als moeder zijn om je kind mee te  nemen naar dit zootje ongeregeld?

Florent Van Ertborn

 

2 gedachten over “Vluchten kan niet meer…

  1. Eenvoudigste oplossing: verzuipen zoals men doet met ongewenste kattenjongen 🙂

  2. Heel dat gedoe met die vreemdelingen wordt de doodsteek van Vlaanderen zelfs van heel Europa als niet snel een totale stop wordt afgekondigd.
    Als we na die STOP! beginnen met al dat vreemdelingengedoe wat hier geen enkele toegevoegde waarde levert buiten misdaden plegen verplichten de valiesjes te vullen dan is er misschien nog redding van Vlaanderen zelfs van heel Europa mogelijk anders wordt het hier een zeer onaangename bedoening.
    Laten we beginnen met het opruimen van de veroorzakers van alle ellende nl. die EU misdadigers waar geen enkel respect voor bestaat maar wel een gigantische walging, hoe hoger op de ladder in dat gedrocht hoe laffer en gemener het zootje ongeregeld is.

Reacties zijn gesloten.