‘Vluchtelingen’ zijn de baas in Merkelland

Gerelateerde afbeeldingEén dag in een opvangcentrum in Kleve.  Trieste balans na een aanval met ijzeren staven: alles kort en klein geslagen, 40 ruiten in scherven behalve ééntje met kogelvrij glas, het veiligheidspersoneel werd aangevallen en moest zich verschansen, tenslotte politie ter plekke, voetbreuk bij agent, lieverdjes even meegenomen voor een verhoor (!) en weer op vrije voet gezet.

Justitie in Duitsland.  Noteer de omfloerste woordenschat: “Rangelei”, “Krawalle”.  Maar – oef – het proces loopt en het zal consequenties hebben.  Trouwens de agent werd tijdens de “Rangelei” gekwetst.  Voet omgeslagen.  Eigen schuld.  Had hij maar niet zo agressief moeten zijn.  Dus geen reden voor aanklacht.

Reden van de verontwaardiging der “jonge vluchtelingen”: slechte ontvangst van hun gsm en geen wifi.

2 gedachten over “‘Vluchtelingen’ zijn de baas in Merkelland

  1. In Essen en Oberhausen hadden salafisten een aanslag gepland.
    Gelukkig had de politie nog voldoende tijd, naast het beschermen van politici en de jacht op lieden die van mening verschillen, om de aanslagen te verhinderen. Waarbij je de salafisten niets kan verwijten: ze doen gewoon wat de koran voorschrijft. Verwijten maken, kan je de politici die dat soort van volk in het land halen.

  2. Oharme die fluchtelingen moet ge niet afvragen hoe wanhopig die zijn , zo ver van hun thuisland, zo ver weg van hun mamma .Inplaats van een knuffel en begrip krijgen ze bovendien nog de politie op hun dak….ge zou voor minder !

Reacties zijn gesloten.