Vluchtelingen ‘schaffen’ hoge cijfers in Merkelland

Afbeeldingsresultaat voor bereicherung(Bekende) Criminaliteit onder vluchtelingen is met 52.7 % gestegen.

Cijfers die ondanks a) aanmoedigingen om geen aangifte te doen, b) verticaal te klasseren, c) klassieke excuses, zoals ‘wist niet dat het verboden was, getraumatiseerd, verward, andere cultuur, niet geïntegreerd…’ boekdelen spreken.  De cijfers werden bekend gemaakt door het BKA, (Bundes Kriminal Amt) de Duitse federale recherchedienst.

Binnenminister Thoma de Maizière mocht het komen uitleggen in het parlement.  Hoe kan het nou dat de criminele daden der geliefde ‘vluchtelingen’ met niet minder dan 52.7% toenamen in 2016?  Een groei, bovenop de gekende criminaliteitscijfers.

Let wel, in de cijfers zitten niet de reeds gevestigde vreemdelingen die al een, twee of drie generaties in de Bundesrepublik wonen en eventueel zelfs een Duits paspoort verworven hebben.   De cijfers werden uitsluitend ‘geschafft’ door de nieuwkomers, de broodnodige vakkrachten.

In 2016 werd er dus een groei gerealiseerd van 52.7%, d.w.z. 174.438 ‘erkende’ wetsovertredingen en criminele daden (ook wetsovertredingen, maar van zwaarder gewicht) op het konto van Angela’s lieverdjes.  In totaal noteerde men 616.230 erkende criminaliteitsgevallen, ergo een kwart veroorzaakt door de nieuwelingen.  Let wel,de Duitsers-van-vreemde-oorsprong werden er niet uitgefilterd.  Dat zou pas stigmatiserend en racistisch zijn!

Wetende dat het aantal tafelschuimers 2% bedraagt van de totale Duitse bevolking, kan men niet anders dan hieruit concluderen dat de herkomstlanden niet bepaald hun elite naar de EU gestuurd hebben.

Conclusie: immigranten zijn niet allemaal slechte mensen, maar ze hebben gewoon meer slechte gewoontes.

Verwijzend naar het bovenstaande, deze video’s.  U vindt er talrijke op YT, zoek ‘importierte Kriminalität’:

2 gedachten over “Vluchtelingen ‘schaffen’ hoge cijfers in Merkelland

  1. Willkommen in Deutschland uber alles
    Zijn Mutti …zijn illegalen…zijn asielzoekers…zijn hoge criminaliteitcijfers , zijn bierviltjes

  2. De immigranten behoren toch op gebied van het plegen van misdaden tot de beste leerlingen van de klas. Ze moeten toch voor iets de besten van de klas zijn.

Reacties zijn gesloten.