Vlaanderen, Zwitserland aan de noordzee?!

Guy de la tourette

Vanochtend presenteerde de Partij voor de Vrijheid het langverwachte rapport van het Britse onderzoeksbureau Capital Economics. Hieronder een eerste analyse van de belangrijkste punten uit dat rapport.

Capital Economics (CE) is niet zomaar een onderzoeksbureau. Het is een gerenommeerd, prestigieus bureau, onder meer winnaar van de Wolfson Prize for Economics. Hun reputatie is onberispelijk en internationaal erkend. Het leek me goed om dit feit even te benadrukken, omdat we anders wellicht het risico lopen dat er door euro-adepten eindeloos gezeurd gaat worden over vermeende ‘partijdigheid’ van dat bureau. Laten we het vooral over de feiten hebben, dan kunnen we daar eindelijk eens een reëel debat over voeren in plaats van ‘fact free politics‘ te bedrijven. Blind vertrouwen in politieke projecten gaat ten koste van de broodnodige objectiviteit.

Vervang in de tekst Nederland door Vlaanderen en zie wat rijkdom we kunnen recupereren van dat geld verspillend monster dat  EU heet. Ook het migrantenstandpunt is correct.

zwitserland-aan-de-noordzee?

1 gedachte op “Vlaanderen, Zwitserland aan de noordzee?!

  1. Capital Economics , gerenommeerd prestigiues bureau ? Het zal niet lang meer duren of ze krijgen de titel van rechtse bemoeizuchtige anti Europese gedrochten .Het is onmogelijk ongestraft tegen de schenen te stampen van de Europese Unie .Ze mogen onderzoeken wat ze willen met doorslaande argumenten en bewijzen op tafel , er komt niks van . Ge ziet en hoort wel hoe de NL regering reageert , ze vegen daar alles van de tafel Ge denkt toch niet dat van rompuit , barrosssso , schulds en heel die jannekesnest zomaar hun job laten afpakken door een prestigieus bureau . De enigen die gaan lopen met prestigieus , zijn de vernoemde opperhoofden van de Verenigde Rampen van Europa

Reacties zijn gesloten.