Vlaamse druk laat Leeuw weer wapperen op de IJzertoren

Actie afgeblazen

Vlaamse vrienden,

Het IJzerbedevaartcomité heeft, duidelijk geschrokken van de reactie op het weghalen van de Leeuwenvlag op de IJzertoren, ons Vlaams symbool teruggehangen waar het thuis hoort namelijk op de top van onze IJzertoren.

Uiteraard zullen wij dit van nabij blijven opvolgen. Mocht blijken dat het IJzerbedevaartcomité de vlag opnieuw zou weghalen zullen we onze actie(s) hervatten.

Wij danken iedereen die de intentie had om de verplaatsing naar Diksmuide te maken!

Met nationalistische groeten

Nick Van Mieghem actiekeider      Johan Vanslambrouck voorzitter    Luc Vermeulen organisatie

https://www.golfbrekers.be/de-leeuwenvlag-moet-terug-op-de-ijzertoren/

5 gedachten over “Vlaamse druk laat Leeuw weer wapperen op de IJzertoren

 1. Goed gedaan van Voorpost en hou die tjeven maar goed in de gaten ze zijn niet te vertrouwen

 2. Niettegenstaande het afblazen van de acties ben ik morgen om 14.00u toch present met mijn leeuwenvlag. Dit was een unieke gelegenheid geweest om het linkse bedevaartcomité, voor de media, voor schut te zetten. Onze gestoorde ex-godsdienstleraar en JVDL-vriend W Vermandere, die aan Vlaanderen wijsmaakte dat hij het Vlaams van Bachten de Kupe zong, zal terug in zijn nopjes zijn. In de jaren ’90 was zijn geliefde bezigheid het afscheuren van affiches van het Vlaams Blok terwijl wij hem in oog hielden. Vrede en Vlaanderen zijn in hun ogen agiteren en vernietigen.

 3. Mijn echtgenote en ik stonden in de jaren 80 met 30.000 andere echte Vlamingen op de weide tijdens de IJzerbedevaart. Er is ondertussen veel water door de IJzer gelopen, en qua bedevaart veel misgelopen.

  • Wij stonden er ook, Walter. Wij ook. Tot we moegetergd weggebleven zijn. Ontgoocheld maar niet minder Vlaams-gezind.

   • ‘t Is om uw kl**en op te vreten. Zo voelt het toch aan. Met dank ook aan ansjovis* die nu erfenissen rechtstreeks naar de overheid wil laten gaan. Eerst onze spaarcenten aanslaan om in de “economie te pompen” dan onze kinderen hun nalatenschap afpakken. Ik ga niet meer werken. Punt uit.
    * Dat is geen socialist meer, maar een communist.

Reacties zijn gesloten.