“Vlaams Belanger word je uit idealisme”

‘Wij zijn in het parlement maar wij zijn nooit van het parlement’.
‘Want wij zijn de hoop van de hopelozen en de macht van de machtelozen.’

Vlaams Belang viert 40ste verjaardag

… en als we het nog niet zouden weten, de nullenzender zit daar niet als moderator of journalist aan tafel, maar wel als politieke tegenstander

2 gedachten over ““Vlaams Belanger word je uit idealisme”

  1. Inderdaad dat word je uit idealisme. Reeds 30 jaar kan de partij op ons lidmaatschap rekenen, zelf had ik de eer 14 jaar mandataris voor de partij te mogen zijn. Ik ben er trots op dat het nog enkele jaren onder de naam Vlaams Blok was. 2018 Sta ik opnieuw op de lijst in de nieuwe gemeente waar ik sinds 4 jaar woon. Dit vanwege mijn onvoorwaardelijke steun aan de partij.

Reacties zijn gesloten.