Vlaams Belang: nieuwjaarsboodschap

 “Behalve een aanslag, zijn de massa-aanrandingen in Keulen een veeg voorteken van wat ons te wachten staat indien het roer niet dringend wordt omgegooid.”

 “De gebeurtenissen in Keulen zijn een aanslag. Een aanslag op onschuldige mensen én een aanslag op onze manier van samenleven. Net zoals de aanslagen in Parijs dat waren”.

 “Het gaat hier helemaal niet om een uit de hand gelopen genderdebat of een mannenprobleem. Het gaat hier om de gevolgen van een ongebreidelde immigratie en de culturele clash die daaruit voortvloeit”.

 “Terwijl in 2014 zo’n 14% illegalen naar een gesloten instelling voor terugkeer werden gebracht, steeg dat aantal vorig jaar tot… 16%. Is dat nu de kracht van verandering? 

 “Vele duizenden plaatsen bij creëren om de instroom op te vangen is géén probleem; enkele honderden plaatsen voor de terugkeer is dat wel. ”

Ook het nieuwe communautaire rookgordijn van De Wevers partij werd op de korrel genomen. “Wellicht gaat het opnieuw om een “academische denkoefening” – bij de N-VA het nieuwe codewoord voor vrijblijvende uitspraken waarop men zonder problemen kan terugkomen.”

Lees heel de nieuwjaarstoespraak van voorzitter Tom Van Grieken op de webstek van het Vlaams Belang.

 ‘Het parcours van de N-VA leest als dat van de grote terugtocht. Van onafhankelijkheid naar confederalisme tot volledige communautaire stilstand – om vandaag over te gaan tot een academische denkoefening.’

Het studiewerk is al gebeurd’, vond Claeys. Hij haalde het boek van Gerolf Annemans en Steven Utsi ‘O2, de ordentelijke opdeling van België’ en het ‘Manifest voor een zelfstandig Vlaanderen in Europa’ van de Warandegroep aan.

‘De N-VA zou die kunnen gebruiken ‘als leidraad om van haar numerieke meerderheid gebruik te maken en te handelen. Maar de onafhankelijkheidsgedachte verhuist van de figuurlijke diepvriezer naar het donkere studeerkamertje van Hendrik Vuye.’

Uit DS: ‘Vlaams Belang wil totale kostenplaatje van asielcrisis zien’

2 gedachten over “Vlaams Belang: nieuwjaarsboodschap

 1. ik ben geen vlaamsblokker, doch dat belet mij niet te luisteren naar wat die mensen zeggen. Als ze zinnige dingen zeggen, mag dat ook eens aanhoord worden. Alleen, de oortjes voor wie ze echt bestemd zijn blijven angstvallig dichtgeplakt.
  Enkele beschouwingen:
  1. de ongebreidelde migratiestromen van hoofdzakelijk arabische “vluchtelingen” zijn het gevolg van de lakse en lankmoedige politiek van Europa, niet van de deelstaten. Ik beschuldig dus de Europese leiders met al hun spin-offs ervan dat ze dat alles wetens en willens georganiseerd hebben, of minstens onbekwaam zijn om ons te regeren, en eis dat de kostprijs voor deze ontsporing gedragen wordt door Europese budgetten, niet door lokale budgetten.
  2. De schade die aan Europa toegebracht wordt is niet enkel financieel, maar sociaal en securitair:
  – de sociale zekerheid wordt geplunderd door het miljoenengroot mensenrechtenprofitariaat. Dat sociaal zekerheidssysteem werd opgebouwd door -en voor- miljoenen brave burgers, niet door en voor inwijkelingen. Onze “leiders” participeren dus vrolijk aan deze georganiseerde plundering. Waarom ? omdat ze onder de permanente dwang leven van de professionele controleurs van de unidirectionele mensenrechtenbeschermers.
  Ik meen dat juridisch moet aangevochten worden dat elke transfer van de sociale zekerheid naar mensen die er niets mee te maken hebben volkomen onwettig is. Degenen die deze miljarden “detourneren” of eraan collaboreren (dus ook de NVA, jaja) zouden moeten persoonlijk verantwoordelijk gesteld worden.
  – securitair: het is angstaanjagend te moeten vaststellen dat alle crapulositeiten door die aangespoelde “verrijkers” zowel door de overheid als door de media met grote lankmoedigheid onder de mat geveegd worden. Onze vrouwen en dochters mogen dus verder vrolijk verder lastiggevallen worden door asielzoekers, dat wordt sitopresto geseponeerd als deugnietenstreken…, maar owee als de daders echte Belgen zouden zijn hé…We komen in dezelfde maelstroom terecht van de akelige politieke correctheid: omtrent de waarheid is het niet belangrijk wat men zegt, maar wie het zegt.

  Deze oorlog is masochistisch-surrealistisch: degenen die zich tegen de invasie van het kwaad durven keren, worden door Europa en de Belgische overheden (momenteel nog) behandeld als volksverraders. Degenen die ons komen plunderen worden behandeld als helden. Het zijn geen oorlogen meer zoals vroeger hé…

  Quousque tandem abutere Catilina patientia nostra ?

 2. Zaterdag 16 januari heb ik het laatavondjournaal van de VRT gezien. Uitgebreide aandacht aan de nieuwjaarsreceptie van Groen. Nieuwjaarsreceptie van Vlaams Belang: niets gehoord, niets gezien.
  Objectiviteit? Blijkbaar een rekbaar begrip voor de rode geesten….

Reacties zijn gesloten.