“Vlaams Belang moet een beleidspartij worden.”

Worden er weer muren gebouwd in Europa? Wél, als het van Gerolf Annemans afhangt. Dertig jaar na Zwarte Zondag hebben wij een stevig gesprek met de éminence grise van Vlaams Belang. De uitdaging voor zijn partij vandaag is een beleidspartij te worden, zegt hij, en hij bevestigt dat er gesprekken lopen met N-VA’ers. Komen ook aan bod: linkse leerkrachten, oosterse wijzen en dominante blanken.

Lees in De Zondag: Dertig jaar na Zwarte Zondag: Gerolf Annemans (Vlaams Belang) treedt op de voorgrond: “Ik begrijp niet waarom De Wever zo vuilgebekt is”

2 gedachten over ““Vlaams Belang moet een beleidspartij worden.”

 1. Toen ik het artikel had gelezen in De Zondag, hoorde ik al de stormklok luiden, en kwam de VU nachtmerrie opnieuw tot leven. Of van beleidspartij naar de ondergang !! En waarbij beschaafdheid een dekmantel is voor lafheid en verraad. Als het schip zinkende is, dan wordt er gepompt, op leven en dood, en is het gedaan met stamelend te staan bedelen met de broek op de enkels.
  Enkele bemerkingen in telegram stijl :
  1. De NV-A is een door het regime gecontroleerde oppositie, bevolkt, op uitzonderingen na, door overlopers, kazakkendraaiers, tafelspringers, logemollen en hasbara trollen… (=niet beperkende opsomming).
  Ze werd opgericht als wapen tegen het Vlaams Belang, door Bartje de Grote Lijder, die door de VRT werd gelanceerd, een VRT die een bolwerk is van de rode en logemaffiosi.
  Had Gerolf Golfbrekers gelezen , dan had hij geweten waarom Bartje vuil gebekt is. Hij heeft immers de hete adem in de nek van de “Edelachtbare…” die hem regelmatig herinnert aan Ward en de vijver van een meter diep. Vergeet dus de NV-A !!!
  2. Verkiezingen : Alle verkiezingen worden vervalst… hier en elders. Dus vergeet 2024.
  3. Vreemdelingen ; Als men niet durft te spreken over het Coudenhove Kalergi plan, en de oorzaak : het Oded Yinon plan, dan dient het tot niets troepen te sturen naar de Pools -Wit Russische grens. En Europa dient blank te blijven, zo niet is het met ons gedaan, cfr het voormelde Coudenhove Kalergi plan.
  4. Extreem rechts : Dit is een vorm van verzet, waarop men moet fier zijn. De term wordt gebruikt door de vijanden om het verzet tegen de communistische NWO te criminaliseren, zie uitspraak van :
  “Ein marxistisches System erkennt man daran, daß es die Kriminellen verschont und den politischen Gegner kriminalisiert” Alexander Solschenizyn”
  Men dient hierbij steeds te verwijzen dat het hier gaat om een verzet zonder de duizenden moorden en verkrachtingen zoals door het “verzet” werden gepleegd tijdens en na WO II.
  5. Linkse leerkrachten : Het gaat hier om de terreur door de cultureel marxisten om het onderwijs te vernietigen, cfr de plannen van de NWO. Elk verzet hiertegen is niet alleen een recht maar ook een plicht. En leraars worden niet bedreigd, bepoteld en afgeranseld door leden van het Vlaams Belang maar door hun eigen leerlingen. Met linkse kliklijnen is er echter geen probleem.
  6. De onlusten : Deze zijn er al met BLM en Antifa waarvoor het corrupte regime de rode loper uitrolt. Zie de plundering van Luik.. enkele maanden geleden. Ganse wijken in de grote steden ontsnappen al aan het “wettelijk gezag….”. Ook in Antwerpen bij de Grote Lijder. Deze onlusten toeschrijven aan het Vlaams Belang is crapuleus, en in feite een verkapte bedreiging en een aanzetten tot geweld. Waarom dient men geen klacht tegen hem in ?
  En zoals in Duitsland, de USA e.a. wordt de straatterreur door de overheid zelf georganiseerd tegen de politieke vijanden. Het Vlaams Belang zou zich hier al beter op voorbereiden.
  7. De Polen die gretig in de EUSSR subsidiepotten graaien :
  Dat is iets wat de Franstaligen in België al jaren doen, via de transferten. Een door de Belgische bezetter georganiseerde diefstal in Vlaanderen met behulp van collaborateurs en verraders. En dit is normaal. Wat is dan het probleem met de Polen ??
  De EUSSR is bovendien een instrument in dienst van de NWO om Europa te vernietigen. Hoe vlugger dat deze verdwijnt, hoe beter.
  8. Zemmour & Macron : Beiden zijn handlangers van de Rothschild’s in The City in Londen. De Fransen hebben dus de keuze tussen de pest of de cholera.
  En Marine zit op een doodspoor. Ze zit immers in de ijzeren greep van de duivel, zoals het merendeel van alle Rechts – en Nationalistische partijen in de EUSSR. Ze moet niet alleen zwijgen maar op de koop toe, de door de duivel afgekondigde leugens herhalen. En dat zijn dan vrienden !!!
  9. Vivaldi : een communistische logemaffia bende die oorlog voert tegen Vlaanderen. Als men daar mee aan tafel zit, is men even rot corrupt als deze bende. Deze dient dan ook stelselmatig als dusdanig te worden omschreven. (cfr. Sun Tzu en Machiavelli).
  En waarover niet gesproken werd : het reeds vernoemde Coudenhove Kalergi plan, Agenda 21 -30 en de Covid 19(84) samenzwering, waarbij er een biologische, psychologische en economische oorlog wordt gevoerd door de 2 Olifanten in de kamer, om onze westerse beschaving te vernietigen en in België dan vooral om een oorlog te voeren tegen Vlaanderen door Vivaldi, de rode & loge maffia bende. Dit is momenteel de kern van het gevaar. Hierbij dient men dan wel de ganse NWO samenzwering op tafel te gooien en de 2 Olifanten in de kamer te ontmaskeren.
  Vooral bij de Covid 19(84) samenzwering heeft het Vlaams Belang dan ook de gouden kans gemist om in het verzet te gaan, tegen de Covid 19(84) terreur en te evolueren naar een echte “ verzets – en machtspartij”. Alle nodige info is beschikbaar op het net. Men had elke dag de Vivaldi bende kunnen aanvallen en ontmaskeren en beschuldigen van “hoogverraad” en “misdaden tegen de mensheid”. Ik verwijs naar al mijn vorige reacties. Onbegrijpelijk en onvergeefbaar !!! Waarop wachten ze ? Dat hun kiezers worden uitgesloten ?
  De vooruitzichten zijn immers meer dan dramatisch. Een bron met een goede samenvatting, en één van de zovelen :
  https://www.frontnieuws.com/corrupte-wetenschap-en-elite-macht-covid-19-techno-slavernij-en-de-great-reset-zijn-nu-aanstaande/
  met een kort citaat :
  “De staatsgreep die momenteel wordt uitgevoerd door de wereldelite is zorgvuldig gepland en voorbereid gedurende verscheidene decennia…….. Gezien het feit dat het fundamentele doel van de staatsgreep is om de menselijke bevolking aanzienlijk te verminderen en degenen die nog in leven zijn, te onderwerpen aan permanente bewaking en controle van geest en gedrag, als “techno-slaven” voor de wereldwijde elite, is de tijd om weerstand te bieden nu gekomen…” (=einde citaat). Dit citaat vat de samenzwering het kernachtig samen.

 2. Vroeg of laat zal het gebeuren. Een Vlaanderen dat zijn eigen beleid voert. De situatie in dit apenland dat Belgie heet zal zodanig de pan uit rijzen dat er geen fatsoenlijk beleid kan gevoerd worden en de Walen zullen in dit geval niet tegen stribbelen maar trachten alles uit de situatie te halen wat er te halen is nl geld. Nadien zullen ze trachten aan te sluiten bij Frankrijk; Of hun haring daar zal braden is koffiedik kijken.
  De weg naar Vlaamse welvaart zal dan open liggen.

Reacties zijn gesloten.