Verward intrafamiliaal alleenstaand zinloos geweldgeval

In Parijs snijdt een jonge man zijn vader en broer de keel over.  Naar verluidt was hij verward.  Intrafamiliaal geweld.  Een beetje geradicaliseerd.  De moeite niet.  Heeft tenslotte geen ongelovigen aangevallen.  Maar zijn radicalisatie viel niet in goede aarde bij zijn familieleden.  Vandaar.

Le Figaro

 

 

2 gedachten over “Verward intrafamiliaal alleenstaand zinloos geweldgeval

 1. Och in iedere familie zijn er al eens problemen en iedereen heeft zijn manier om die op te lossen .Het hangt af van de opvoeding , de cultuur en de graad van verwardheid !

 2. En de franstalige graaiers en pamperaars zeggen 3x non plus de vlaamse pamperbende en daar sta je dan mevrouw bolle!!
  Reeds 30 jaar te laat mevrouwtje,die moslims willen helemaal niet integreren,we krijgen zelfs de illegalen nog niet buiten want dan begint EUSSR te keffen!!
  Op de nullenradio en tv een hele week over de*terreuraanslagen*en een hele week de woorden ISLAMTERREUR en MOSLIMTERREUR nog niet durven uitspreken,zelf jambon en geens durven dat zelfs niet meer!!En u spreekt over opkuisen mevrouw!!!
  En hoe doorzichtig toch weer bij de nullen zenders:Ineens weer racisme bij de antwerpse politie,en wat een bende racisten zijn die Vlamingen toch alweer want de gentse unif heeft weer eens een rapportje uit over de aanwerving van alloctonen,hoe welgekomen toch allemaal weer nietwaar vrt??
  Dit terwijl een jaar gelden tientallen mensen vermoord werden door ISLAMterroristen,
  Dan de opening van een zgn ontmoetingscafé in molenbeek,onder initiatief van een moslim,om aan te tonen hoe goed de moslims het wel menen,allemaal flauwe kul natuurlijk want het overgrote deel van de moslims wil niets met de westerse beschaving te maken hebben!!Toch wens ik je heel veel succes met je plan mevrouw bolle maar ik vrees dat het weeral niets wordt!!!

  http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3110186/2017/03/21/Topvrouw-federale-politie-wil-heel-Belgie-opkuisen.dhtml

Reacties zijn gesloten.