Verslag Pegida Vlaanderen 09.01.2016

Pegida Vlaanderen betoogde succesvol door de straten van Antwerpen

Pegida Vlaanderen op Facebook

En beeldverslag bij npo.nl vanaf 08’20”.  U hoort en ziet ook Joël De Ceulaer, meningsdeskundige van de poco media.  Hij noemt Pegida een ‘marginaal verschijnsel’.

 

 

7 gedachten over “Verslag Pegida Vlaanderen 09.01.2016

 1. Linkse rat BDW: ‘de geest is uit de fles, spijtig genoeg’. Dit zegt boekdelen over de gruwel DeWever: hij zit er alleen mee in dat dit de islamisering van Europa gaat schaden.
  En nog: ‘het gevaar komt evenzeer van niet-democratische krachten’. Dus van de niet-linkse partijen in Europa bedoelt hij ntl.

 2. De 2 grootste groepen linksstemmers blinken weer uit door hun afwezigheid me dunkt: vrouwen en jeugd.

 3. Hij, Filip Dewinter zegt al meer dan 30 jaar de waarheid over de islam maar helaas staat hij bijna alleen in een ander land van Europa zou hij de held zijn, maar we leven in een arm Vlaanderen waar de valse profeten gehoord en bemind worden maar de echte zoals Dewinter gekelderd wordt

 4. Hoor ik daar vanavond de nieuwslezer van dienst op ÉÉN zich niet verspreken in zijn berichtgeving omtrent de recente aanslag in Egypte. Hij zei nl. dat die aanslag mogelijk niets met terrorisme te maken had, want dat er geen religieuze motieven aan de basis zouden hebben gelegen. En wij die al die tijd dachten dat al die aanslagen in Parijs en elders op de wereld helemaal niets met de islam te maken hadden. Zou het licht toch beginnen dagen aan de Reyerslaan?

  • Deze aanval- motief had te maken met twee werknemers van het hotel die reeds een aantal maanden niet werden vergoed.
   Het betreffende hotel Bella Vista met B. Uitbaters wordt trouwens niet aanbevolen bij touroperators. Vanzelfsprekende geen excuus is voor deze onzinnige daad op onschuldigen slachtoffers.
   Intussen zijn de daders opgepakt.

 5. Mijn dochter vertelde mij dat van toeschouwers langs de weg heel wat sympathie betuigingen kwamen, vanuit studentenkoten ook afkeuring. In het verbindingsstraatje tussen Paardenmarkt en Stadswaag stond een ‘dame’ op de verdieping voor het open raam van haar woonst. Ze had het moorddadige idee opgevat om een waterkruik met water te vullen. Niet om het water naar beneden te gooien maar de gevulde kruik. Als iemand die op zijn hoofd had gekregen??? De politie en andere getuigen zagen het. De politie liet het voor wat het was: een poging tot…

Reacties zijn gesloten.