Verrijkt Duitsland

In Aschersleben in de Duitse deelstaat Sachsen-Anhalt spelen zich al enkele weken dramatische toestanden af, die bij een escalatie zouden kunnen zorgen voor bovenregionale gevolgen. In een kleine pub in de binnenstad van Aschersleben kwam het tot meerdere aanvallen op gasten door een uit Mali afkomstige asielzoeker. De Afrikaan, die als gast in de pub opdook, werd door de gasten, die bestaan uit zakenmensen en werknemers uit Aschersleben, vanaf de eerste dag uitgenodigd om bij hen te komen zitten, zodat hij niet alleen was in de pub. Men kwam in gesprek met de bezoeker uit het asielzoekerscentrum in Aschersleben.

In de nacht naar zondag, toen alle gasten de “Pub ala Pub” hadden verlaten en alleen de uitbaatster en een stamgast nog in de zaak waren, stond de uit Mali afkomstige gast op en sloeg hij op de stamgast in, die daarbij verwondingen aan zijn hoofd opliep die later in het ziekenhuis behandeld moesten worden. De uitbaatster riep haar man om hulp, die met hun gezamenlijke kind in de woning boven de pub lag te slapen. De man van de uitbaatster sommeerde de Afrikaan de pub te verlaten, waarna ook hij door de dader werd aangevallen en gewond raakte.  Lees verder…

Met dank aan Wes H. voor de tip.

4 gedachten over “Verrijkt Duitsland

 1. Verrijking door angst. De politie heeft angst de bevolking heeft angst. Dan verschieten ze ervan dat ze liever een blanke taxi-voerder krijgen dan een getaande of zwarte , alhoewel dat brave menschen kunnen zijn. Angst en onwetendheid zijn en waren de sleutel van succesen die elke dictator op zijn naam kon schrijven . Het kwaad moet bestreden worden met dezelfde wapens . Maar dat mag niet , dat is niet beschaafd , daar gaan de correcten en dito Europee-parlement be”lijd”-makers niet mee akkoord . Het moet beschaafd blijven tot ze ons hoofd afsnijden . Onze justitie is laks en begripvol uit angst om niet tegen de schenen te stampen van politiekers a la Onckelinkx van de Partite Schandaleuze. Het ogenblik dat het volk het eigen recht in de handen zal nemen is niet meer ondenkbaar en wat mij betreft hoe vlugger hoe liever. Angst heeft ook de NVA in zijn greep ze hebben het VB verketterd en hun Vlaamsch progamma ligt in de prullenmand . Ik voorspel een enorme vooruitgang bij de volgende verkiezingen voor het VB want die hebben geen angst . Eerlijk gezegd ik heb ook angst voor mijn kinderen en kleinkinderen !

 2. Het volstaat dagelijks enkele webstekken zoals Deutsche Lobby, Hartgeld, DWN, Kopp online, Junge Freiheit …. te lezen om te zien hoe erg de toestand in Duitsland geworden is. Praktisch in alle staten zijn SPD-Grüne- aan de macht, met alle gevolgen van dien voor de vreemdelingeninvasie. Duitsland wordt van binnenuit aangevreten en verraden door de zo gezegde “elites”, die zo als bij ons, verkozen worden door een meerderheid van de bevolking.
  Zie ook het boek van Theo Sarrazin :”Deutschland schafft sich ab”
  Er is echter hoop, de CDU zoekt een kanselier met turkse wortels.
  Zie artikel in Die Welt.
  http://www.welt.de/politik/deutschland/article133557923/Die-CDU-sucht-einen-tuerkischstaemmigen-Kanzler.html#disqus_thread
  Dit alles kan dan ook geen toeval meer zijn, maar kadert in een samenzwering tegen onze westerse maatschappij en beschaving, die ten allen prijzen moet vernietigd worden.
  Ik verwijs ook naar de rol van Duitse politiekers in de uitbouw van de EUSSR, waarbij o.a. via de ECB de Duitse spaarders en belastingbetalers op alle mogelijke manieren geplunderd worden. De Vlamingen zitten hier ten andere in een gelijkaardige situatie.
  Bij dit alles moet dan steeds de vraag gesteld worden :”Cui Bono??”.
  Men kan natuurlijk ook uitgaan van de veronderstelling dat dit alles toeval is, en veroorzaakt werd door een “herfstwind”!!

 3. ‘Vrijheid, gelijkheid en broederschap’ de rotte vruchten van dat ploertendom verkopen ons de stang waaraan ze ons zullen ophangen.

Reacties zijn gesloten.