6 gedachten over “Verrijking

 1. Waarom wordt dergelijke vuiligheid niet dadelijk afgeknald??? Opgeruimd staat toch netjes of mag er niet gesproken worden over die barbaren komende uit die grote zandbak die elk “respect” voor vrouwen en kinderen onbekend is?
  Gelukkig weten wij wel beter en plaatsen wij “elke” misdaad & geweld in het juiste vakje.
  Elke dag moeten we het vakje vergroten anders kan het er niet meer in, net als in de gevangenissen, ook overvol met hetzelfde uitschot en schorem.
  En maar knuffelen en maar pamperen en maar bedienen, gelukkig zal 2016 er een einde aan maken.

  • Wir schaffen das ! zij ooit een Duitse madame die indertijd bondskanselier van Duitsland was . Nu in 2050 na een burgeroorlog light worden wij niet meer verplicht onze baard te laten groeien en bekeerling te worden .De vrouwen zijn nog wel verplicht een hoofddoek te dragen maar geen burka meer in het Deutsche Kalifate

 2. Ik zou niet , heel dat.. import , wat zij beschouwen als “sport en spel” rustig staan filmen , dus ik vermoed dat de cineast dezelfde import gelaatskleur heeft om later aan de “frienden” te kunnen tonen hoe heldhaftig zij waren . Stel je maar eens het tegenovergestelde …een bruine die zomaar kletsen krijgt , wat uiteraard ook verwerpelijk is …maar ik denk dat de gevolgen er heel anders zouden uitzien , denk maar aan racisme , geen respect , een uiting van demonisering …enz enz . Ik moet het gaan geloven , het zit hoogstwaarschijnlijk in de genen. Zij kunnen zich enkel bewijzen met geweld ,voor het overige zijn ze even nuttig als een platgetrapte bladluis..

 3. Ach, af en toe een auto in de metro duwen, een autochtoon kind afranselen, een autochtone vrouw verkrachten, een ernstige verkeersovertreding maken en dan doen of het de autochtoon zijn schuld is, een trammeke of een bus nemen zonder te betalen, een asielcentrum op stelten zetten, in de supermarkt aan de kassa iets “vergeten” te laten scannen, aan alles maar dan ook aan alles uw kl**en vegen, moet kunnen. Indien een weldenkend burger daar commentaar op geeft zeg je gewoon dat het een racist is, en met dat “toverwoord” kom je met alles weg, als je allochtoon bent natuurlijk.

Reacties zijn gesloten.