Verijdelde aanslagen? Doorprikt!

Verijdelde aanslagen.  U denkt dan meteen dat onze overheid waakt en ingrijpt.  Niets van aan, blijkt nu.  Het land b zou “slechts nuttig bijgedragen hebben tot een betere informatiepositie in één concreet Belgisch terrorismedossier”.

De baas van de Belgische militaire inlichtingendienst verzon dat er 3 aanslagen zijn verijdeld dankzij de NSA. De aanslagen bestonden namelijk niet.  Lees meer

FT

5 gedachten over “Verijdelde aanslagen? Doorprikt!

 1. Wat moet een mens nog geloven? Straks maken ze ons nog wijs dat de Arabieren een petrochemisch bedrijf gaan oprichten in de antwerpse haven.

  • Het plan van de Arabieren om plasticafval te verwerken in Antwerpen, beste Frans, zal…(enfin dàt wil men ons toch wijsmaken) 900 werkplaatsen scheppen voor…ongeschoolden. (voel je het al ?) en zal als eindproducten: MESTSTOFFEN, ammoniak & ureum hebben.
   “Meststoffen”… terwijl de “overheid” een =100tal boertjes wil laten stoppen met hun bedrijfje wegens… tevéél aan mest.
   “Ammoniak & ureum”… dàt wil toch niemand ruiken wegens de “op-de-adem-pakkende” reuk. Bweurk !
   Maar niet alleen Antwerpen, ook Zeebrugge krijgt er “iets naars” bij tegen 2020: Er is een overeenkomst getekend met Poetinland voor de wekelijkse levering van aardgas uit een gasveld in de Noordelijke Ijszee (te leveren via reuzentankers die nù reeds in-aanbouw zijn)
   Eén driest karpetknielertje-met-bommengordel die door de bewaking ZOU KUNNEN glippen, WARE dan voldoende om héél Zeebrugge, + de helft van Blankenberge (enerzijds) & de helft van Knokke-Heist (anderzijds)… de lucht in te jagen. 🙁

   • En daarvoor wordt 10.000 ton plastiekAFVAL PER DAG geimporteerd uit Engeland?! Dat is het equivalent van 1000 vrachtwagens per dag! Een bedrijf dat zoveel afval produceert zou best onmiddellijk sluiten me dunkt.
    Er is een flink reukje aan het hele verhaal, niet alleen aan de producten..

 2. Er wordt ons al zo veel wijsgemaakt, waarom zouden de (r) overheden in deze dan wel serieus blijven???

 3. Ze zijn enkel goed in het bestrijden van het Vlaams Belang

Reacties zijn gesloten.