7 gedachten over “Verhoogde waakzaamheid aan de Frans-belgische grens

 1. In een open brief d.d. 4/3/2016, aan de Franse president hebben drie Franse generaals (op rust) eens flink de oren gewassen van president Hollande.
  Hun brief handelt over het gedoogbeleid van de Franse staat in de “jungle” van Kales (Calais pour les francophones en voor journalisten en anderen die niet beter weten…)
  Hier volgt, in een vrije vertaling, enkele gedeelten uit deze open brief.

  “Op dit gedeelte van ons grondgebied,(bedoeld wordt Kales) dat de facto niet meer onder het gezag staat van de autoriteit van de Republiek, zijn duizenden illegale immigranten geconcentreerd, in de hoop om het Verenigd Koninkrijk te bereiken. De lokale bevolking werd nooit hierover geraadpleegd en ondergaat de terreur van de maffia-bendes. Deze gigantische sloppenwijk, helaas te vergelijken met die van de Derde Wereld, de zogenaamde ” jungle” in de volksmond, is een zone van wetteloosheid die in feite gedomineerd wordt door geweld en afpersing door georganiseerde bendes. De wetten van de Republiek worden er niet langer gerespecteerd.
  General Christian Thornton, ging rustig ter plaatse de toestand bekijken en hij zag de capitulatie van de staat aldaar. En oh kwetsende ironie, hij werd gearresteerd in de naam van de openbare orde terwijl illegale migranten tezelfdertijd vrij hun acties mochten verder voeren.

  Het moet zo zijn dat, in plaats van een soldaat -hij was ‘n generaal en patriot- lastig te vallen, de openbare orde in Kales (Calais) hersteld moet worden, wat het verwijderen van de “jungle” betekent evenals het verwijderen van alle illegalen naar hun land van herkomst.
  U is in feite de garant van de openbare orde en voor het respecteren van onze grenzen en u kan zich niet onttrekken aan uw verplichtingen op deze twee belangrijke punten.”

  Voor wie nog Frans verstaat, hier is de volledige tekst van deze open brief te lezen: http://observatoiredumensonge.com/2016/03/04/la-lettre-ouverte-au-president-des-trois-generaux/

  Ook over het zelfde onderwerp, onder de titel “La grande muette frappe fort ”
  http://www.bvoltaire.fr/

 2. Je kunt heel die asielzoekerij bijna vergelijken met die franse film uit 1973
  La Grande Bouffe met Marcello Mastroianni en Phillipe Noiret . Zij komen naar ons om een radicale uitweg te zoeken voor hun deprimerend bestaan , in hun thuislanden mag niet veel of ze krijgen een matrak op hun …… . Goed profiteren gratis njam njam en gloe gloe , ongestraft wat vandalisme plegen , hier en daar een beetje geweldadige sex , een dak boven hun hoofd en een prima bed om goed uitgerust , plannen te maken voor de activiteiten van volgende dag . Misschien onderling wat vechten met stoelen gooien . Janetten bedreigen en Christenen het leven zuur maken . Wat een feest voor de meesten van die troep Ze hoeven zelfs hun achtergelaten smeerlapperij niet zelf op te ruimen , dat doen de Gutmenschen met veel toewijding en plezier , eventuele aanrandingen zijn de risico’s van’t vak .Wilkommen fluchtelingen bij ons is het alle dagen groot feest ,””La grande bouffe””

 3. La grande bouffe”” zich dood en kapot fretten !! dat is de oplossing ,geef ze te eten,couscous of fritten, ‘t maakt ni uit !!!Rene

Reacties zijn gesloten.