Verboden Opsporing Verzocht

Deze zijn nog door de mazen van de poco toelaatbaarheid van Opsporing Verzocht geglipt.  De verenigde media en Gutmenschenindustrie eisen ‘minder, minder’, zonder dat ze zich daarvoor voor de rechtbank moeten verantwoorden. ‘Overheid en NPO eisen dat Opsporing Verzocht minder allochtonen toont’

6 gedachten over “Verboden Opsporing Verzocht

  1. Het is toch wel een schande van deze mensen op TV te laten zien. Niemand lijkt te beseffen dat deze mensen een verschrikkelijke reis per boot hebben moeten maken om bij ons te geraken. Ze worden in opvangcentra’s bij elkaar gepropt en krijgen daar eten dat niet te vreten is. Ook daarom gooien ze massaal hun eten in de vuilnisbakken(ik heb zelf de foto’s gezien). Ze zitten zich maar wat te vervelen, en tijdens een uitstapje zien ze pas wat hun allemaal onthouden wordt. Het is toch normaal als ze je in het land waar je opgevangen wordt zo slecht behandelen dat je zelf op pad gaat om je toe te eigenen waar je denkt recht op te hebben. Als je vrouw niet met de boot is meegekomen kan je dan nog altijd gerust een autochtone vrouw verkrachten, je moet je seksuele lusten toch ergens kwijt. Gelukkig bestaan er linkse rakkers en Gutmenschen die het allemaal (positief) bekijken zoals ik het hier beschreven heb. Wat zou er anders van deze sukkelaars terecht komen??? Mijn gedacht is, de vlieger op en terug aan afzender, zonder pardon. Het is mijn gedacht ik zeg het niet, ‘t is maar voor Unia.

  2. Of ze de allochtonen nu weglaten of niet weglaten maakt ons geen fluit uit want wij weten toch dat het in 99% van de criminaliteitcijfers allochtonen betreft, dus ook die met dubbele nationaliteit wat al een misdaad op zichzelf is, dubbele nationaliteit moet verboden worden en afgenomen worden van diegenen die er nu mee rondlopen.

  3. Vermits alles , maar dan ook alles van Allah is kun je die Islam toeristen toch niet kwalijk nemen dat zij het ‘teen en ‘t ander tot zich nemen dat is diefstal op z’ halals.

Reacties zijn gesloten.