Verandering?

De Wever_popemobile

De Leider in zijn wevermobiel tijdens de Brusselse pride (archief)

Het land b krijgt een nationaal instituut voor de mensenrechten.

Weer een linkse overheidsinstantie die slachtofferdenken gaat promoten en vrije meningsuiting aan banden leggen. Staatssecretaris voor Gelijke Kansen Elke Sleurs (N-BA) is “tevreden over nieuwe antiracistische” overheidsinstantie.  Mét daarbij inbegrepen belgische recuperatie.

“Tijdens de zomer start dan het overleg tussen de federale en de deelstaatregeringen voor een nieuw actieplan ter bestrijding van discriminatie van LGBTI-personen.”                

M.a.w. het promoten van alle varianten op het oorspronkelijke heteromodel van de mens en het bespioneren van “afwijkende meningen”.  Hebben ze in de regering(en) nu echt niets anders te doen?  

Lees verder…

14 gedachten over “Verandering?

 1. Bijna geen dag gaat nog voorbij zonder dat we met homopropaganda rond de oren worden geslagen. De 95% hetero’s staan erbij en kijken ernaar. Wat zijn die joden toch machtig.

 2. Ik krijg stillekensaan de indruk dat Frans iets tegen Joden heeft . Een goede Jood is nochtans gene slechte

  • Ik denk dat Frans tot de gilde van de dissidenten behoort, die hun mening standvastig blijven verkondigen ook als die van de door het land voorgeschreven mening afwijkt. Een meeloper hoeft zich daar geen zorgen over te maken.
   Heel dat decadente homo gegeven komt van een heel doordacht plan. Wat we zeker weten is dat het niet uit de moslim hoek komt en dat het sinds de wereld gezondheidsorganisatie het uit de lijst van de geestesziekten heeft geschrapt (25 jaar geleden) het met de snelheid van een TGV de blanke wereld aantast.

    • Iets beter. Ik pikkel nog en dat warme weer is ook niet bevorderlijk voor de zwelling.
     Heb iets te laat, dus pas de volgende dag, aan de behandeling van voorbij marcherende weermacht soldaten gedacht. Toen ik in de Eifel mijn voet eens verzwikte schoten ze ter hulp, legden een verband en goten op dat verband schnapps. Die enkel was binnen de kortste keren in orde.
     Spijtig dat ik hieraan pas de volgende dag dacht, ik had er misschien al vanaf geweest.

     • Dan hebben wij heel ons leven een verkeerde behandeling gegeven: de schnapps, hebben wij in ons keelgat gegoten. En dat hielp… de pijn te vergeten!

    • Neem het aan de optimistisch kant, lieve Anna, beter een verzwikte enkel, dan géén enkel.

 3. Mijn gelukwensen voor de Heer Koen Geens van de CD+Vee voor zijn prachtig initiatief , de oprichting van een multinationale stimulans voor mensenrechten en verspreiding , heu bestrijding van het racisme . Vanaf heden worden de volgende duidingen strafbaar , tam-tam-klopper , boomklimmer , bruine , neger , makak , janet , mietje , nicht ! Zelfs het toeroepen van sommige eigennamen kunnen mensen kwetsen in hun eergevoel . Ze worden dus streng verboden en gestraft , zoals “” ge zijt een Bart De Wever””” , landverrader , of ge zijt precies ene De Gucht , arrogante zakkenvuller , of hangt ge weer de Verhofstadt uit , een zielig gestoord molenwiekend persoon . Mijn bewondering gaat ook naar Elke Sleurs ! Deze moedige vrouw zal een mensenrechtenfiliaal openen in het kalifaat van IS waar mensen met hun klachten terecht kunnen !

 4. Mag ik Elke er op wijzen dat mensen verliefd kunnen worden op hun kameel, geit, schaap of koe. En wat wordt er voor die mensen gedaan? Niets. Wordt dat soort van liefdesleven gepromoot? Nee, zij lijden nog altijd onder de vooringenomenheid van de medemens en scheef bekeken, hoewel verliefd worden op je koe tot de normale, menselijke emoties behoort. Heeft Fernandel het niet bewezen toen hij met dat beest, ik denk dat ze Madeleine heette, vanuit Duitsland terug naar Frankrijk wou? Hij heeft ze moeten achterlaten, ze mocht niet op de trein en dat was heel pijnlijk. Het was nog platonisch tussen die beiden,maar wie zegt dat het vleselijk magnetisme tussen mens en dier niet bestaat?
  Er is dus nog werk aan de winkel voor deze vorm van nieuwe samenleving en dan meer bepaald in verband met huwelijk en adoptie.
  Anna Bijns, kandidate Nobelprijs voor nieuwe ideeën.

 5. Echt hilarisch !!!
  Belgie dat zélf al ontelbare keren op de vingers werd getikt en veroordeeld voor het schenden van de mensenrechten gaat een nationaal instituut voor de mensenrechten oprichten.
  Moeten ze weer een jobke zoeken voor gebuisde politici?

 6. Onze politiekers vinden het ook niet kunnen dat er een soort van discriminatie bestaat voor het aanwerven van personeel allerhanden . Ik ben het daar volledig mee eens …maar in het werknemerscontract moet duidelijk en ondubbelzinnig staan , dat het streng verboden is , de werkgever te onthoofden en zijne kop te spiesen op een paal ,zoals die “”normale”” moslim in Frankrijk . Dergelijke handelswijze is in strijd met onze Vlaamsche cultuur . De dader wordt zonder pardon onmiddellijk ontslagen

Reacties zijn gesloten.