Veerboot Aquarius “redt” niet meer

De bronafbeelding bekijken

Vrijdag vernamen we het treurige nieuws van het buiten bedrijf stellen van de door de Gutmenschen en neo-Europeanen geliefde veerboot Aquarius.  Neen, het schip liep geen averij op, het werd uit de veerbotencirculatie gedwongen.  De reislustige Afrikaanse bevolking zal het moeten missen.

De Aquarius had een missie.  Het schip voer door de Mid. Zee wateren op zoek naar drenkelingen.  En als die niet toevallig te vinden waren, dan werd er een seintje gestuurd vanop de Noord-Afrikaanse stranden dat er een lading acteurs op de vermelde coördinaten in moeilijkheden zou geraken.  Medecins sans Frontières en SOS Méditerrannee zijn er het hart van in.  De bemanning moet ontslagen worden.  De vlaggen opgeborgen.  De mensenrechtenverachtende Salvini heeft het op zijn geweten: eerst sluit hij de Italiaanse havens, vervolgens zet hij druk op Gibraltar en Panama (video) opdat ze hun toestemming voor het gebruik van hun vlag intrekken.  De (tijdelijke noodoplossing) Liberiaanse vlag laat de reddingsoperaties niet toe. (…)

En dan komen de lijken uit de kast.  Laat ons wel wezen: we wisten dat de lijken daar lagen, maar pas nu wordt de verrottingsgeur overduidelijk… hoe de Aquarius gefinancierd werd door George Soros, daarbij geholpen door de socialist Pedro Sanches, eerste minister van Spanje.


Journalist Rubén Pulido (Caso Aislado, OK diario en zijn eigen YT-kanaal) gaf details vrij in een tweet.  Hij begint met een tipje van de financiële sluier op te lichten: Soros financiert de NGO SOS Méditerranée via The Oak Foundation, die – merkwaardig genoeg – ook de IE Universiteit in Madrid financieel ondersteunt, waar Pedro Sanchez’ echtgenote,  Begoña Gomez, in augustus van dit jaar begon te werken als directeur van het “Africa Center”. 

Sinds het aantreden van Sanchez explodeerde het aantal “vluchtelingen” in Spanje.  Wat meteen ook in Spanje een thema van de verkiezingen maakte.   Dat hij zich bij de modale Spanjaard hiermee niet geliefder maakt mag blijken uit het VOX-succes in Andalusië.   De 25.000 euro die hij speciaal vrij maakte uit, resp. die de belastingbetaler mocht opsnorren, voor de halal slacht van schapen, bestemd voor de “bijna drenkelingen” deze zomer, schiet menige Spanjaard in het verkeerde keelgat.  Socialist of niet.