VB organiseert I & D conferentie in iconische Antwerpse Handelsbeurs

 • Inleiding en welkom door Gerolf Annemans, voorzitter I & D, EUropees parlementslid voor VB én ceremoniemeester a.i.: 01’43”
 • Speciale gaste: de Hongaarse justitieministerin Judit Varga: 11’31”
 • Italië stuurde Marco Campomenosi (Lega): 36’07”
 • Uit Oostenrijk: Harald Vilimsky (FPÖ): 49’32”
 • Estland vaardigde Martin Helme (EKRE) af: 59’19”
 • Andre Ventura (Chega) uit het land van de fado: 1,07′,32″
 • Geert Wilders (PVV) hoeft niet meer voorgesteld te worden: 1,19″
 • Marine Le Pen (RN) bracht een videoboodschap: 1.37″
 • Vlaams Belang voorzitter, Tom Van Grieken sluit af op 1,43’11”: “De EU is in haar huidige vorm niet de oplossing, maar het probleem”…en “We vechten voor het voortbestaan van ons Vlaams volk en ons Europa!”

3 gedachten over “VB organiseert I & D conferentie in iconische Antwerpse Handelsbeurs

 1. Het is goed dat Vlaams belang initiatieven neemt. De vernietigende commentaren in de Lügenpresse spreken dan ook boekdelen. Ik vraag me wel af waar het Forum voor Democratie was : deze mensen gaan het verst in de ontmaskering van de WEF strijd tegen de corona dictatuur en de steun aan onze boeren.

  Daarom dringend de oproep om ook te mobiliseren, zoals wij hier en op andere strijdplaatsen doen, om het corona dwangsysteem vanaf komende herfst en de oorlog die ontstaat tussen boeren en onze regeringen, te weerstaan. Er dreigt een kunstmatig geschapen voedsel-crisis, die de neo-liberale leiders in Belgie en Nederland in volle bewustzijn uitlokken.

  Bovendien kondigt Sir Sanders aan
  , de nieuwe bevelhebber van de Britse strijdkrachten, en waarschijnlijk notoir uitvoerder van het satanisme, dat de Britse soldaten zich moeten klaarmaken voor WWIII.

  Met welk een perverte misdadigers hebben we hier allemaal te maken? Dus niet enkel strijd om een alternatief Europa maar een massale mobilisatie voor vrede!

  • … de eeuwige concurrentiestrijd tussen PVV en FvD … zou men in het algemeen belang best even opzij zetten om samen één grote patrottische fractie in de EU-praatbarak te vormen. Maar ja, broederstrijd zoals tussen VB en N-VA houdt de logica “samen sterk” tegen. En intussen wordt er van binnenuit geprobeerd de partijsamenhang te doen uiteen vallen. Neem nu Duitsland: telkens er een patriottische partij opstaat, speelt die het klaar zichzelf de das om te doen. De AfD was bijgevolg de grote ontbrekende op de I & D conferentie. In elke partij zitten er duikboten, die slechts één agenda hebben: onrust zaaien, mensen tegen elkaar opzetten, manipuleren, uitgezochte berichten lekken naar de pers, schandalen veroorzaken…

 2. Ik stel mij ook vragen over wie daar was en wie niet !!!
  Ik begrijp dat de redactie voorzichtig moet zijn, en gezien ik mij heel wat meer kan veroorloven, zal ik duidelijk maken wie deze “duikboten” zijn : “logemollen en hasbara drollen” in dienst van de 2 Olifanten in de kamer, de werkelijke machten achter de communistische NWO .
  Op enkele kleine uitzonderingen na, hebben alle zo gezegd rechtse en nationalistische partijen hun ziel verkocht aan de duivel in het M.O. zoals Faust.
  Het resultaat is dat ze moeten zwijgen, of nog erger de door de duivel afgekondigde leugens herhalen. Ze moeten dan ook zwijgen om met naam en toenaam de wapens te benoemen die ingezet worden door de 2 Olifanten in de kamer, tegen onze westerse maatschappij, ik citeer kort : “
  – Het cultureel marxisme voor het promoten van alle vormen van decadentie,
  – het Coudenhove Kalergi plan om ons te overspoelen door invasies, en te vervangen door een negroïde bastaardsoort met een IQ van 90, maar minder is nog beter,
  – Agenda 21 – 30 om onze energie & voedselvoorziening en de industrie te ontmantelen,
  – Covid 19(84) met een psychologische, economische en biologische oorlogsvoering om de middenklasse uit te roeien, in een communistische NWO, is er daarvoor immers geen plaats meer,
  – The Great Reset van Schwab die de voormelde wapens dient te integreren om uiteindelijk te evolueren naar de voormelde communistische NWO dictatuur, met tirannie, slavernij en armoede. Een belangrijk hulpmiddel hiertoe is de digitale wereld. Ik verwijs naar mijn reactie in de volgende brug :
  https://www.golfbrekers.be/tijdelijk-krijgt-een-nieuwe-betekenis/comment-page-1/#comment-45488
  Voor een beter begrip een citaat van een “deskundige” :
  https://www.azquotes.com/quote/1137351
  met citaat :
  “If you control the food, you control a nation. If you control the energy, you control a region. If you control the money, you control the world. “ (=einde citaat) Henry A. Kissinger
  Als men over al het voormelde, en ondanks een massa info op het net, geen duidelijke taal kan, wil, mag of durft te spreken dan is er str.. aan de knikker. Vergeet dan ook dat “eenheidsfront”. Een belangrijke test is de houding van de deelnemende partijen tijdens de Covid 19(84) terreur. Als men daar al zwijgt, en zijn kiezers verraadt, dan is men totaal ongeloofwaardig.
  Mr Wouters : Over voedseloorlogen :
  https://www.winterwatch.net/2022/06/britains-genocidal-starvation-of-the-irish-or-so-called-potato-famine-and-brave-resistance-of-nationalist-john-mitchel/
  Op dat ogenblik woedde er ook een hongersnood in Vlaanderen. Toeval ??
  Over het inzetten van het voedselwapen in het algemeen :
  https://www.winterwatch.net/2022/06/food-collapse-as-key-driver-for-new-underworld-order-revolution-2/
  In de voormelde bruggen zijn er nog andere, dit louter ter info.
  Als men het niet aandurft om tot op bot te gaan bij deze voedselsabotage, want dat is het, en om de verraders te ontmaskeren, dan hoeft het voor mij niet meer. Trouwens de kiemen van deze voedselsabotage werden al jaren geleden gelegd, met het Mansholt plan, of beter gezegd de Mansholt ramp.
  In België met Vivaldi hebben we geen neo – liberalen, maar een communistische logemaffia bende. Die moet voortdurend aangevallen en ontmaskerd te worden. Op wat zitten ze wachten bij het Vlaams Belang?.
  Met een dergelijke I & D conferentie heeft men zijn P.R. wat verzorgt, maar potten werden er niet gebroken. Een analyse uit Franstalige hoek :
  https://www.nation.be/2022/06/22/les-vrais-resistants-en-europe/
  met citaat :
  “En Europe, il existe nombre de soi-disant organisations populistes dont le seul rôle est de servir de défouloir électoral pour les patriotes mécontents, mais sans être un véritable danger pour le système politique, qui les tolère en contrepartie.” (=einde citaat).
  Het is dan ook hoogtijd om in het verzet te gaan, maar dat begint met een juiste en volledige diagnose van de NWO kanker. En hier stellen zich de problemen al !!!
  En ter afsluiting : Als men katsa Geert uitnodigt op een dergelijke conferentie, dan komt dit neer op vloeken in de kerk !!

Reacties zijn gesloten.