Varoufakis vangt bot

Varoufakis trok naar Washington om te slijmen.  Zijn land zou geen kredietovereenkomsten ondertekenen die het land niet aankan.  Men zou koortsachtig werken aan een “eerbare afspraak”.

De Amerikareis had hij zichzelf en de Griekse staatskas kunnen besparen. Grote baas van het IMF, Christine Lagarde, boorde gisteren zijn hoop op uitstel van terugbetaling van de € 1 miljard lening de grond in.  Vervaldatum in mei. Zij wond er geen doekjes om: “We hebben nog nooit meegemaakt dat een ontwikkeld land betalingsuitstel vraagt.” 

De Tsipras regering had daar ‘informeel‘ om verzocht, wat door de flamboyante financieminister Varoufakis ‘formeel‘ ontkend werd.

Het IMF is één van de grootste geldpompen bij de multi-miljarden-hulpprogramma’s voor Griekenland.

Handelsblatt

 

7 gedachten over “Varoufakis vangt bot

 1. Toch vertrouw ik de zonnebankverslaafde Lagarde met haar witgekalkte haar niet. En haar spaanse voorganger werd zopas opgepakt voor fraude, ook al geen referentie.

  • Uiterlijk kan en mag geen rol spelen. Bij mannen is dat blijkbaar geen punt. Vrouwen mogen noch verouderen, noch in gewicht toenemen. Maar mannen, naarmate ze op de weegschaal een cijfer boven een tiental laten opmeten, schijnen ze onaantastbaar te worden. En niemand is verantwoordelijk voor de fouten van de voorgangers.

   • In sommige Zwitserse banken mag je zelfs je haar niet blonderen…omdat het oneerlijk overkomt bij de klanten.

     • Als personeelslid ntl, hoe kun je anders oneerlijk overkomen bij de klanten?

     • Nog nooit iets over vernomen. Dus alle blonde personeelsleden zijn natuurlijk blond? Moeilijk te geloven.

 2. Waterstofperoxyde gebruiken bij het solliciteren EN verder regelmatig gebruiken zodat het “natuurlijke kleur” nimmer te merken is aan de hoofdhuid.
  En dan, (voor de dames) géén intiem kontact hebben met hun bazen, want dàn… vallen er veel “door de mand”… scheren, waxen of dààr ook “bleeksel” verder gebruiken 🙂

Reacties zijn gesloten.