Varkens… niet alleen lekker maar ook nuttig

555-viIn Frankrijk trekken varkens de aandacht.  Niet het gebraad of carbonaadjes, maar wel hun koppen en poten.  Varkens maken deel uit van de strijd tegen de islamisering.  Waar men gaat langs geplande moskeeën, komt men varkenskoppen tegen als symbool van de Franse weerstand.

In Hazebrouck, Frans-Vlaanderen, op een bouwwerf.  De buren hebben niets gemerkt.

Hazebrouck-mosque-sitecochinillo

PROVOC COCHON MORT A

In een nieuwbouw Turks ‘cultureel’ centrum te Amboise Indre et Loire

1821324_10592297_640x280

Reims: aan de ingang van de moskee

porcs-islamophobie

Nantes op het perceel voorzien voor de bouw van een moskee

IMG_9813

NOGENT le-ROTROU

 

En in Duinkerken, in Hagueneau, in Lyon Essalem, in Hérouville-Saint-Clai…

Quasi wekelijks wordt er een kop en poten gevonden van dit buitengewoon nuttig dier.

Geïnspireerd door de afschrikkingsresultaten zou de politie  overwegen een nieuw busje in gebruik te nemen om te kunnen patrouilleren in de banlieus.   Hierbij het prototype:

FT

10 gedachten over “Varkens… niet alleen lekker maar ook nuttig

 1. In Nordlingen (de romantische route ) heeft ieder huis zijn varken, meestal staat het aan het venster en bij de winkels staat het in alle maten voor de deur. In 1300 is de stad door een varken gered geweest die de poort open duwde, deze was eerst door een vazal open gelaten werd om het vijandig leger binnen te laten. In deze stad heb ik geen enkele aanbidder van de vrede gezien, toeval? Ik weet niet maar heb mij toch ook maar zo een schattig porseleinen varken meegebracht die staat te pronken voor het raam

 2. In Nordlingen (de romantische route ) heeft ieder huis zijn varken, meestal staat het aan het venster en bij de winkels staat het in alle maten voor de deur. In 1300 is de stad door een varken gered geweest die de poort open duwde, deze was eerst door een vazal open gelaten om het vijandig leger binnen te laten. In deze stad heb ik geen enkele aanbidder van de vrede gezien, toeval? Ik weet niet maar heb mij toch ook maar zo een schattig porseleinen varken meegebracht die staat te pronken voor het raam

 3. Dracula , den bloedzuiger vluchtte voor het kruis . OCMW en westerse cultuur-zuigers vluchten voor een varken . Het verzet , de ondergrondse is geboren ! Geen revolvers noch schietgeweren zijn hun wapens ter bestrijding van het kwade , maar pensen , cotteletjes , zure frut ,varkenskoppen en poten . Nu maar hopen dat de regeringen het varken niet op de lijst plaatsen van “verboden wapens . Stel je voor dat je bij een anti-racistische actie , onder leiding van Nieuwe Belgen politie gepakt wordt ! Ze vinden onder je linker oksel een holster met daarin ….een pens , Youssef Le Blanc in alle staten ,want probeer dan maar eens te bewijzen dat je geen ondergrondse-verzet-racist bent .

 4. Laten we ook het spaarvarken niet vergeten! Geef je kinderen een spaarvarken. Het is niet alleen schattig maar ook nuttig. Een spaarrekening zou bvb een varken als logo kunnen hebben. Een bank met een varken in het logo zou een ander publiek als klant hebben en men zou dan niet meer zo’n lange rij aanschuivers vinden in het lokale kantoor.Varkens hebben ook een goede neus, ze worden ingezet om het zwarte goud op te sporen: truffels. De dieren zijn vezot op die lekkernij en weten die dan ook te vinden in de natuur. Varkens zijn ook intelligente dieren. Ze kunnen net zoals honden afgericht worden en bepaalde bevelen verstaan en opvolgen. In de medische wetenschap hebben zij ook al hun verdienste bewezen. Geen enkel ander dier gelijkt zo sterk op de mens als een varken:
  “Het is een alleseter met een vergelijkbare spijsvertering en verder is ook de grootte van de organen als hart, nieren en de alvleesklier vergelijkbaar met die van de mens. Het varken is dus belangrijk als model voor medisch onderzoek.”
  (rtlnieuws.nl :DNA-profiel varken doorbraak voor medisch onderzoek)
  En voor de lugubere noot: de geur en smaak van een varkensgebraad zou erg lijken op dat van een mens. Of dat laatste waar is kan ik niet bevestigen, gelukkig maar.

 5. Zoals Rene schrijft ” geen revolvers of schietgeweren ” vind ik persoonlijk ook belangrijk. Niet zoals de “actie” aan de Genkse moskeeën met het bekladden met allerhande teksten en tekens. Zo geef je “vredelievende gelovigen” enkel maar brandstof nog harder te ageren hun gastheren/vrouwen. Hoewel ik me niet bij de laatstgenoemde reken.

  • Volgens u moeten we niets doen, ik heb een andere mening, Mochten de duizenden moskeeën beklad worden dan pas zou de bevolking wakker schieten, nu blijven ze doorslapen en wint de Islamisatie overal terrein. zij mogen Christenen uitmoorden en wij mogen nog geen varkenskopje voor hun schuur smijten

 6. Ik deel de mening van Roger maar ook die van Walter , die pleit voor een meer zachte aanpak . Waarom in de directe omgeving van een moskee geen varkensbeenhouwerij openen met regelmatig in reklame op een groot bord varkens-haasjes , sappige cotteletjes enz . Ik weet natuurlijk niet hoe de vestigingswet daarop zou reageren maar het zou een serieuse stap zijn naar een multiculturele samenleving . Ik hoop dat ik enkele lezers-beenhouwers heb aangesproken !

 7. Papiergeld (Banknote) moet – in plaats van die koning of koningen se hoofd – die afbeelding van ‘n vark se kop kry. Ook die afbeelding van ‘n naakte meisie sal help.

Reacties zijn gesloten.