Vandaag: jaarlijkse Bormsherdenking

Vandaag: Bormsherdenking

Om 11.30 uur is er de plechtige eucharistieviering in de Sint-Franciscuskerk aan de Bredabaan te Merksem. Gevolgd door de plechtigheid aan het graf van Dr. Borms in de Van Heybeeckstraat om 12.30 uur.
Bart De Valck, voorzitter van de VVB, zal een gelegenheidsrede houden.

Meer over gedicht Borms

8 gedachten over “Vandaag: jaarlijkse Bormsherdenking

      • Het is wel wat laat, maar misschien een tip voor de herdenking van volgend jaar. Je bent uiteraard niet verplicht de misviering bij te wonen. Je kan je rechtstreeks begeven naar de herdenking op de begraafplaats, die na de misviering plaats heeft.

  1. Neen dank u, ik wil zelfs liggend niet meer in een kerk gezien worden.

    • Als ik je een goede raad mag geven Raymond ! Bekeer U tot het enige echte vredelievende God waar de rechtvaardigheid en de goedentierendheid zo van afdruipt !

  2. Wie was A.Borms nu eigenlijk. Als kind heb ik door iemand hem horen
    afbreken en mijn vader gaf hem een uitbrander. Dat weet ik nog. Maar wie en wat hij gedaan heeft weet ik niet. Ik hem toen niets gevraagd omdat ik te jong was zeker !

Reacties zijn gesloten.