4 gedachten over “Van ons mag u een wens doen

  1. Ik wens dat al de …… met hun klikken en klakken ….. en vervolgens al de m…..”stop” ik wil niet dat de een of andere “shjeik” een fatwa over mijn hoofd uitspreekt , zeker niet met al die feestdagen in het vooruitzicht !

    • We hebben ook al een wens gedaan, maar we gaan die niet verklappen. Het schijnt dat onze wens dan niet zal vervuld worden. Dus houden we die stil, maar je mag altijd raden

  2. Ik wens maar een iets, en dat is dat ons volk toont dat het kl….. aan zijn lijf heeft, maar dat is helaas een wens dat nooit werkelijkheid zal worden

  3. Mijn wens kan nooit uitkomen dus kan ik hem met een gerust hart openbaar maken. Ik wens dat mijn vader, grootvaders, overgrootvaders en nog vroegere verwanten allen zouden terugkeren naar het hier en nu maar dan als jonge sterke mannen. Laat hen onze huidige toestand bekijken en hun besluiten trekken. Laat hen dan de nodige actie nemen, want dat waren mannen met Kl****n aan hun lijf (met hoofdletter K). Het is onmogelijk enz enz, maar ik mag toch ook soms dromen, of niet?

Reacties zijn gesloten.