Vakkracht bij de brandweer…

vluchtelingen welkom, het einde van europa… stuurt berichtje met aangehechte selfie naar het vrouwtje aan het thuisfront: “Het is hier verdomd koud zonder jou.  Heb noodgedwongen de tent in brand moeten steken.  Kom gauw.”

“Vluchtelingen” in Slovenië steken tentenkamp in brand: ze waren ontevreden!

In een Oostenrijks opvangcentrum gebruikten de “vluchtelingen” daarentegen het drinkwater als wapen om hun ontevredenheid kracht bij te zetten.

Die Gemeinde Reichenfels in Kärnten. (Foto: reichenfels.gv.at)

Reichenfels

Als blijk van hun frustratie over de bureaucratie van het Westen (ze moesten zich laten registreren) brachten ze het dorp Reichenfels in het mooie Karinthië in de problemen door het water urenlang te laten lopen. Tja, als zandbakbewoner heb je natuurlijk totaal geen empathie met water.  De bevolking moest bijgevolg op rantsoen gezet worden.
Nadien protesteerden ze omdat ze in hun opvangplaats vier uur lang minder water kregen…  Daarvoor hadden ze al de dreiging van een hongerstaking gebruikt om sneller te mogen doorreizen.  Bleek weinig effectief te zijn.  Toch verrijkend, he, zo’n asielopvangplaats in je gemeente!

FT

5 gedachten over “Vakkracht bij de brandweer…

 1. Ik heb begrip voor die arme drommels . Ze hoopten op een gezellige woning , hallal voedsel a volonte , een meer dan behoorlijk leefloon een vriendelijke , onderdanige en hulpzame bevolking . Neeje in plaats daarvan een miezerige tent , slecht eten en drinken , gene sex en dergelijke snuisterijen die het leven aangenaam kunnen maken . Maar ze kunnen zich beheersen en steken hun tenten in brand i.p.v enkele inwoners van hun gastdorp Reichenfels . Nu hun tenten zijn opgerookt moet al het mogelijke gedaan worden volgens de richtlijnen van Europa ” voor het beschikbaar maken van een warm gezellig nestje , want de winter is in aantocht . Wees goed jegens de d…. heu asielzoekers . Wat mij betreft kan heel dat cirque du asiel……censuur total !

  • De brand was in Slovenië, de waterleegloop in Reichenfels, Karinthië (Zuid-Oostenrijk)

 2. Harde woorden,
  Waarvan dergelijk volk komt worden zij om minder in land van herkomst
  bestraft. Blijf het zeggen dit soort der importerende is een nest der wilde beesten ,een verderf voor een bestaande beschaving.
  Euro-unie is een naïef wicht dat de kapitale fout maakt dergelijke barbaren een voet in ‘huis te geven’.
  Hoe kan men een statement houden(
  EU) om verdraagzaamheid
  en te
  preken voor humaniteit met dergelijke toestanden!

 3. Geachte redactie, we moeten er geen doekjes rond draaien (dat doen jullie trouwens nooit) heel het “vluchtelingen probleem” is een bewust opgezette strategie om het westen te ontwrichten. Wie er achter steekt, en voordeel zal bij halen zal binnenkort wel duidelijk worden. Een ding staat vast, het zal nooit goed aflopen. Enkele weken geleden werden er 14 containers met “hulpgoederen” onderschept. daar bleken wapens en munitie in te zitten. Vandaag las ik een bericht “vuurwapens gevonden in asielcentra”. En zeggen dat ik zo dom geweest ben enkele jaren geleden vrijwillig mijn jachtgeweer bij de politie in te leveren.

Reacties zijn gesloten.