Vakantie

De bronafbeelding bekijkenWij vertrekken vannacht op vakantie.  Bij leven en welzijn keren we terug naar huis op 11 juli.  Onze redactie wenst iedereen alvast een strijdvaardige Vlaamse feestdag. 

 

Afspraak: 11 juli 14.00 uur op het H. Conscienceplein in Antwerpen voor de enige echte radicale Guldensporenherdenking in Brabant en Vlaanderen.

 

3 gedachten over “Vakantie

  1. Sinds begin mei, na mijn overstap van Antwerpen naar Zeebrugge, loop ik hier rond met een vakantiegevoel.
    Als ‘nieuwe’ Bruggeling heb ik vrije toegang tot alle musea, waar ik gretig gebruik van maak. De leeuw wappert op het Belfort en gisteren was de Markt al versierd met tientallen Leeuwenvlaggen en met de leeuw van de stad Brugge.
    Ook in mijn ‘straat,’ het betrekkelijk korte stukje Zeedijk, wapperen vandaag 8 Leeuwenvlaggen, terwijl ik het verleden jaar in mijn straat nog moest stellen met 1.

    Mocht er iemand onder jullie kunstschilder zijn, sta dan op en portretteer:het meisje dat hier op het strand werkt in de vakantie bibliotheek. Eentje uit haar voorgeslacht heeft duidelijk model gestaan voor Memlinc of Van Eyck. Ze is het levende bewijs dat een volk na eeuwen nog dezelfde genen heeft.

Reacties zijn gesloten.