Vaccinatieplan moet op de schop

Volgens het opperhoofd van Bill Gates PR-filiaal (WHO) moet élk land, dat de eigen risicogroepen – ouderen en mensen die werken in de zorg – gevaccineerd heeft arme landen laten delen in de vaccinatieweelde. In dit onzalige land zal dat – waarschijnlijk, misschien, wellicht… – ergens in de loop van 2021 zijn.

Dat dit geen of weinig kans van slagen heeft met vaccins die op een temperatuur van -20C tot – 80° C moeten bewaard worden klinkt logisch. Het zal dan Astrazeneca moeten worden, dat zich tevreden stelt met een koelkasttemperatuur.

…Voor de productie van vaccins voor lage inkomenslanden heeft AstraZeneca 750 miljoen USD ontvangen van CEPI en GAVI. Hiervoor zal het 300 miljoen vaccins produceren. Daarnaast werkt het samen met het Serum Institute of India(SII), ‘s werelds grootste vaccinproducent. Het SII is van plan om in 2020 400 miljoen vaccins te produceren voor lage- en middeninkomenslanden. Op 18 december werd bekend dat het COVAX Global Covid Vaccine Program additionele leveringsafspraken heeft gemaakt met AstraZeneca en daarbij meer vaccins heeft veiliggesteld voor lage-inkomen landen… (Uit: Vaccinologie)

Een goed gedacht en een kurken ziel… u weet wel.

In onderstaande video wordt met heel de vaccinatie-industrie de draak gehouden.

  • De helft van Duitsland wil zich niet laten inenten. Merkel: “het is ook nooit goed. Eerst gaat het te traag en nu wil men plotseling niet meer.”
  • Wat met de arme landen? Merkel heeft de oplossing: “wij lenen geld aan de arme landen opdat ze de inentingsstoffen kunnen betalen”

Ondertiteling en vertaling via icoontjes onderaan.