Unstoppable

Niet te stoppen decadentie.  Als je denkt dat het niet erger kan worden, dat men niet dieper kan zinken, dan wordt dit filmpje als promotie van een nieuw lied op het internet gegooid.  De onvolprezen “Song-Contest-Queen” Conchita Wurst (inderdaad, zo beschrijft men de hedendaagse variante op het specimen hybridemens in perfect Duits).  Naakt.  Bah!

In 2009 heette hij nog Tom Neuwirth.

In 2011, nog steeds Tom, maar zijn uitzicht conchitiseert.

 

 

 

6 gedachten over “Unstoppable

  1. Ik heb het afgezet , met tranen in mijn ogen .Ik kon niet genieten van die mislukte vent , die een poging doet om te zingen …en dan nog in zijne blote , vreselijk. Waar is den tijd van Engelbert Humpertinck met zijne “please release me” Tom Jones …..echte -plakkers , de jacht was open , zelfs zonder vergunning van het thuisfront . De Patapoef , de nieuwe Moreaan , De papekelder . Hoe kon ik genieten , hoe groot was telkens de verrassing , de opwinding toen een wulpse schone ( nu ook al rond de zeventig) mijn uitnodiging om te dansen bevestigde , eerst losjes daarna iets strakker , na een tijdje begonnen mijn handen een eigen leven op te bouwen . Prachtig toch , ook die vertolking van Eddy Wally “Ik spring uit een Fliegmachine” Ik zou het ook gedaan hebben. Onze beschaving en het genot ervan is er niet op vooruitgegaan.

  2. Volgens mij kan die vent geen noot zingen, het is in ieder geval allemaal playback, in goede duitstalige tv-traditie.

    • Aha, ge breidt uw actieterrein uit. Duitstalig. Dus nu mag Oostenrijk en Zwitserland (en Süd-Tirol, Eupen-Malmédy mee delen in de aandacht.

  3. ‘You don’ t know me’ wat een geluk.
    Zou ik het nazi etiket krijgen als ik hierbij over entartete kunst spreek?

Reacties zijn gesloten.