U kijkt toch ook?

Nieuw op Eén: de Belgisch-Franse serie «A tort ou à raison» van scenarist Marc Uyttendaele, behalve advocaat, grondwetspecialist, hoogleraar en echtgenoot van Laurette Onkelinx (PS), ook veelverdiener dankzij gulle overheidsopdrachten die hij onder meer mocht factureren aan het toenmalige departement van zijn echtgenote. Benieuwd of de scenarist in zijn misdaadreeks(!) ook die constructies zal onthullen!

4 gedachten over “U kijkt toch ook?

 1. In de tijd van de drooglegging in VS had de maffia al advocaten, politie en ander personeel onder zijn leden die meezaten aan tafel. Dat was toen en nu niet anders.

 2. Macht , Geld en invloed daar moet ge inderdaad een advocaat , hoogleraar en een specialist van dit en dat voor zijn . Rechtvaardigheid , eerlijkheid en betere leefomstandigheden creeeren voor de gewone mens , dat spoelen ze door ,samen met hun afval in de WC .

 3. Ook benieuwd of de loge zal aan bod komen!!! De PS is immers in de eerste plaats een bastion van de loge en de mafia.
  Over de banden tussen de mafia en de loge in Italië is er een recente video van een “inwijdingsritueel”. Bij deze video is in het Engels een samenvatting gevoegd van de dialogen.
  http://www.conspiracyarchive.com/2014/11/20/ndrangheta-the-freemasonry-of-crime/
  Opmerkelijk is dat de loge een doorslaggevende rol heeft gespeeld in de “eenmaking!!” van Italië. In het onafhankelijkheidsmuseum in het Vittoriani in Rome is daar echter geen spoor van te vinden.
  Op het ruiterstandbeeld van Garribaldi is er evenmin een verwijzing naar de loge .
  Aan de linkerkant ervan werd nadien op de grond een metalen “kunstwerk” gelegd met de symbolen van de loge.
  Momenteel zijn in Italië de “werkplaatsen” de draaischijven waar de georganiseerde misdaad, zakenwereld en de overheidsinstellingen elkaar “ontmoeten” . In België is dat op tal van plaatsen ook al het geval. Dit laatste aspect wordt, zeker aan Vlaamse kant, grovelijk onderschat.
  Zoals Frans Lozie van Agalev(=een bron boven alle verdenking) het indertijd ook al zegde : Als je met de PS aan tafel zit, zit je met de mafia aan tafel.
  http://democratie.nu/index.php/nieuws/353-een-democratische-partij
  Een van een dergelijke mafia partij laat de N-BA zich beledigen en afdreigen..!!!
  En met de “capo” van die mafia partij is Bartje De Wever dan in het verleden aan tafel gaan zitten…!!! Blijkbaar geldt hier dan het motto : “soort zoekt soort….”.
  PS : ter attentie van de redactie= eventueel de voormelde video op de webstek plaatsen(=is een primeur).

Reacties zijn gesloten.