5 gedachten over “Twietjes

 1. Die A-boer Tja Tja is gewoon jaloers omdat hij toen hij zijn pampers nog volscheet , nooit iets in zijn schoentje kreeg van den brave sint omdat hij tot de stoute kinderen hoorde. In ieder geval hij heeft zijn naam terug in de actualiteit gebracht . Ik begrijp niet waarom ze die mislukte Libanees zijn B nationaliteit niet afnemen en terugsturen vanwaar gekomen . Nu Onkelinckx eruit ligt , samen met zijn boezemvriend en bewonderaarr Bartje den bleter , moet dat toch lukken . Trouwens Marokkanen en Midden Oosterlingen zijn toch geen negers ! Onnozelaar go home !!

 2. Sintobin heeft gelijk, en het lef rechtstreeks te reageren op Twitter. Niet omfloerst of met voorzichtige woordjes. Nee, gewoon vlakaf waar het op staat.

  • Onze verontschuldigingen, James Bond, dat we hier een beetje geknipt hebben. Dat strontventje heeft nl. klacht ingediend bij de politie voor verwensingen op de media en wij zouden deze webstek niet graag moeten sluiten. Wij zijn van mening dat ieder jouw reactie kan aanvullen…

   • Dat had ik vandaag inderdaad ook gelezen, en dan dacht ik zo, als er nog een paar duizend net het zelfde zouden doen
    dan kan die klootzak dan nog een paar duizend keer naar gerecht en politie lopen.
    We moeten massaal optreden tegenover z’on mannen!

Reacties zijn gesloten.