Twietjes

TwietjesTwietjes

Welke zieke geest heeft dit jaar gepland op , die elk jaar op 4/10 valt ?! Geen feest voor die arme schaapjes.

Nvdr:  Men kan niet beweren dat ze niet consequent zijn. De ‘ongelovigen’ die in de handen vallen van IS(IS) en soortgenoten worden ook niet verdoofd vooraleer ze onthoofd worden.

5 gedachten over “Twietjes

 1. Heeft het hof van “mensenrechten” , IS nog niet scherp veroordeeld omdat ze mensen onthoofden zonder verdoving . Ze hebben Belgie wel veroordeeld omdat ze een terrorist hebben uitgeleverd aan de US .Ik begrijp er zijn nu eenmaal prioriteiten. Het zou me niet verwonderen als de besluitvorming van dat mensenrechten circus binnenkort zal eindigen met Allahu Akbar . Onze eigen Just is Just Justitie moet ook al niet onderdoen ! Die gaven Farid Le Fou een aardig sommetje zakgeld omdat hij “onmenselijk” zou behandeld zijn . Naar het schijnt kreeg hij bij vergetelheid , geen proper onderbroek.

 2. De politiek correcten zitten nu met een probleem : Hoe 2 beschermde soorten verzoenen :enerzijds de islambroeders en anderzijds Gaia van Michel Vandenbosch.
  Beiden soorten vormen immers ook het kiesvee van alles wat links en groen is.
  Nog een geluk dat Michel geen homo is, want dan was het probleem helemaal een gordiaanse knoop. Om alle twijfel dienaangaande uit de weg te ruimen :zie bruggetje :
  http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20140221_00991066
  Zijn nieuwe vlam (van 49 jaar!!) is ten andere ook vegetariër.. zo niet was de relatie reeds bij voorbaat tot mislukken gedoemd.
  Zie bruggetje :
  http://www.welt.de/wissenschaft/article1069071/Veganer-meiden-Sex-mit-Fleischessern.html
  Het voorgaande illustreert de waanzin van de politiek-correcte terreur waarbij dan naargelang het geval, de “situationele ethiek” gebruikt wordt om de partijdigheid en selectiviteit te verbergen. Men kijkt dus niet naar de feiten, maar eerst naar de dader en slachtoffer, en vervolgens beslist men dan op basis van het politiek correcte , of het kan of niet : vb. :onverdoofd slachten mag niet, uitgezonderd als het wordt uitgevoerd door de islambroeders..
  Hierbij speelt dan ook de macht van het getal met betrekking op de stemmenreservoirs.
  Het zijn deze geïmporteerde stemmenreservoirs die nog aan belang zullen winnen, en uiteindelijk de agenda’s volledig zullen bepalen.(in alle domeinen van onze maatschappij). Dit onverdoofd slachten is immers maar één van de vele aspecten. Systematisch worden dan de grenzen verlegd.. tot op het ogenblik dat dat sluipende machtsovername volledig is.

 3. Alles wat met godsdiensten te maken heeft, incl. ritueel slachten, besnijdenis van joingens en mannen, vrouwen en meisjes, werd door de MENS uitgevonden. Goden bestaan niet. Ze bestaan uitsluitend in een paar miljard zwaar geïndoctrineerde koppen en die zijn in 999 van de 1000 gevallen het aankijken niet waard.
  Feit: geen god heeft verordonneerd dat schapen, geiten of runderen de strot afgesneden moet worden en dat daarbij allerlei kreten worden geslaakt, zgn om de smaak van het vlees op te leuken.
  Dat en meer via deze webpagina: http://tinyurl.com/mhwllnx
  Tot slot van deze gratis les nog dit…
  http://www.sodemieter.nl/wp-content/uploads/2011/05/verlichting.jpg

 4. Ik als niet gelovige mag niet onverdoofd slachten ( niet dat ik het zou willen ) en een moslim mag dat wel. Is er hier dan geen sprake van discriminatie? Volgens mij wel want in de anti-discriminatiewet staat ondermeer dat er geen sprake mag zijn van onderscheid maken op basis van religie.

Reacties zijn gesloten.