Twee maten, twee gewichten

Wes HardinTwee maten, twee gewichten

Een personeelsadvertentie van een schoonmaakbedrijf in Nederland die (autochtone) Nederlanders zoekt, dat mag niet.
Omgekeerd,  een chartermaatschappij die hoofdzakelijk naar Turkije vliegt, zoekt iemand van Turkse afkomst.  Dat mag dan weer wel.

De journalist vroeg wat zij ervan zouden vinden als een bedrijf enkel vreemdelingen in dienst willen nemen. Opvallend hoe politiekers in Den Haag zich eruit willen praten.

Wes Hardin

Clint

2 gedachten over “Twee maten, twee gewichten

  1. Wat nooit onderzocht zal worden is hoeveel autochtonen er in allochtone bedrijven, vooral winkeltjes en restaurantjes tewerkgesteld worden. Eén keer heb ik een moslim horen zeggen dat hij in zijn garage alleen autochtonen tewerkstelde, want ‘hij wou wel winst maken’.

  2. Een personeeladvertentie die enkel autochtonen zoekt voor zijn varkenskwekerij , dat mag niet ! OK dan maar op zoek naar Mohametten , ze moeten die varkens niet eten . . Ze moeten wel de stallen uitmesten , de beestjes voederen enz .
    Ik denk niet dat ze veel Mohametten kunnen interesseren want ik denk ook dat werken in bepaalde gevallen haram kan zijn of als verontschuldiging kan dienen. zelfs in de schoonmaaksector . Welke gelovige wil nu de vuilnis opkuisen van ongelovige varkens en apen ! enkel het leefloon dat ze van die varkens krijgen is volledig halal !

Reacties zijn gesloten.