Twee maten, twee gewichten voor vrije meningsuiting

Afbeeldingsresultaat voor twee gewichten op weegschaalWilders die met zijn ‘minder, minder Marokkanen’ vervolgd wordt door de rechtbank.  Ene Mark van Zon die een oproep doet om heel de PVV uit te roeien, blijft ongemoeid. 

AD noemt het ‘een stevige tweet’!

screen-shot-2016-11-18-at-3-09-22-pm

Na deze oproep tot het uitroeien van PVV-aanhang, kreeg Van Zon flink wat reacties, waaronder doodsbedreigingen. Aan De Gelderlander laat deze beslist fatsoenlijke, respectvolle burger weten geen spijt te hebben van zijn bericht, ook al is de tweet inmiddels schielijk verwijderd.

“Mijn tweet moet je ook niet letterlijk nemen. Zie het als een statement. Een provocatie. Een oproep aan de aanhang van Wilders om zich te gedragen. Ik vind dat we terug moeten naar een maatschappij waarin niemand wordt uitgesloten en waarin we gewoon met elkaar kunnen praten.”

Hoe het willen uitroeien van mensen die anders denken dan jijzelf, moet leiden tot minder uitsluiting en meer met elkaar praten, is niet duidelijk. PVV-leider Geert Wilders, die terechtstaat voor de aanmerkelijk vreedzamer uitspraak ‘Willen jullie meer of minder Marokkanen? Dan gaan we dat regelen’, sprak zijn verbijstering uit over de wens zijn achterban uit te roeien.  Meer bij tpo.nl

 

 

4 gedachten over “Twee maten, twee gewichten voor vrije meningsuiting

  1. In gans Europa, wil men rechts liquideren. De “politiek correcte” meute moet desnoods met moord en geweld aan de macht blijven. Links heeft daar duidelijk een sterke hand in.

  2. We geven met de rechtse hand een polleke Bij de militairen groeten ze met de rechterhand .De meeste mensen op deze planeet zijn rechtshandig . Rechts heeft dus een natuurlijke gave , zelfs in de politiek !!

  3. Och wie is die Mark , kijk eens in mijn Zon. Hij heeft uiteindelijk zijn doel bereikt , hij kreeg “belangstelling” , iets wat hij met zijn idioot en achterlijk karakter nooit kreeg !
    Trouwens wat weet die onnozelaar over de naoorlogse vrijheid , hij moest nog geproduceerd worden

Reacties zijn gesloten.