Turkije: “Voor wat hoort wat”

Turkse chantage
Turkije heeft de EU gewaarschuwd niet te treuzelen met de beloofde visumvrijheid voor haar reislustige burgers.  Het einde van de visumplicht is onlosmakelijk verbonden met de Turkse belofte vluchtelingen terug te nemen, zo verklaarde de Turkse minister voor EU-zaken Volkan Bozkir  op de nieuwszender NTV vrijdag.

Syriërs en Irakezen worden sowieso niet teruggenomen.  Het gaat in hoofdzaak om Afghanen, goed voor ca. 25% van het ‘vluchtelingen’aantal.
Turkije verwacht een beslissing tegen oktober – november.  “Als het terugname-akkoord van kracht wordt maar in oktober – november de visumplicht niet geannuleerd wordt, dan hebben wij ook  het recht het terugname-akkoord te annuleren.”

Dat belooft.  Wat let hen na de opheffing van de visumplicht  iedere ‘vluchteling’ een Turkse pas te geven?

AFP op Yahoo

6 gedachten over “Turkije: “Voor wat hoort wat”

 1. Die foto is dat Erdogan of een personage uit de film “”” The exorcist””” echt griezelig , ze hadden de duivel niet beter kunnen uitbeelden !

 2. wat ik al lang niet begrijp is dat er nog massa’s vakantiegangers zijn die in zo’n (ik onthou mij van de toepasselijke adjectieven, anders word ik gecensureerd) land hun centjes willen spenderen…

  • goedkoop,750 eurokes voor een vijfsterren hotel1/3 v/d prijs in bv Spanje,vriendelijke mensen,prachtige monumenten,goed weer,mooie zee & stranden,lekker eten,ongerepte natuur …enz !

 3. Behalve de ruim 80 miljoen Turken zullen er mogelijks ook “vluchtelingen” zijn die met een gekregen (of gekochte) Turkse pas zonder visum in en door de landen van de EU zullen kunnen reizen.
  Wie er zeker zonder problemen en op eenvoudige aanvraag nu reeds een Turkse pas kan verkrijgen zijn de tientallen miljoenen inwoners van de republieken Azerbeidzjan, Turkmenistan, Oezbekistan, Kazachstan, Kirgizië.
  De turksstammige inwoners van genoemde landen worden door Turkije beschouwd als behorende tot de ‘Turkse natie’…

 4. Zoals reeds vroeger gemeld, veel chantage zal er niet aan te pas te komen. Erdogan – IM Erika – Tsipras – Soros en de EUSSR = één front.
  Alle middelen zijn goed om ons te overspoelen met “invallers….”.
  Het gaat hier dan ook om de inzet van deze “immigraties” als een massavernietigingswapen, tegen onze westerse beschaving.
  Een onverdachte bron :
  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/enthuellungen/udo-ulfkotte/-asylanten-sind-eine-waffe-berliner-us-botschafter-springt-kopp-verlag-bei.html
  met citaat :
  “»Asylanten sind eine Waffe« – Berliner US-Botschafter springt KOPP Verlag bei
  Udo Ulfkotte
  Vor wenigen Monaten hat die SPD in einem offenen Brief dagegen protestiert, dass ein Autor des KOPP Verlages den nicht enden wollenden Asyl-Tsunami aus Nahost und Nordafrika als modernes Mittel der militärischen Kriegführung darstellte. Der Verleger Jochen Kopp wurde aufgefordert, sich von dem Bericht zu distanzieren. Jetzt hat allerdings auch der frühere Berliner US-Botschafter Dan Coats den Flüchtlingsstrom als militärische Waffe bezeichnet.”(=einde citaat.
  Dan Coats heeft het hier over “vluchtelingenstromen” die gebruikt worden als een militair wapen…..!!
  Dit wapen wordt dus niet gebruikt door Rusland zoals sommigen willen insinueren, maar wel door de westerse regimes, die hun bevolkingen verraden en vernietigen.
  Het gaat hier dan ook om een gigantische samenzwering, door diegenen die de werkelijke macht in handen hebben in Brussel, Parijs, Londen, Berlijn,Washington….en elders in het westen. Het gaat hier om de machten achter de NWO, die doende zijn het Coudenhove Kalergi plan uit te voeren.
  Nog een citaat dat aan duidelijkheid niets de wensen overlaat :
  “Die Londoner Tageszeitung Daily Mail nannte den Flüchtlingsstrom nach Europa jetzt eine »Massenvernichtungswaffe«, ähnlich äußerte sich der Spiegel (»Flüchtlinge als Waffe«). Und auch die Süddeutsche Zeitung spricht im März 2016 inzwischen ganz offen darüber, dass Migration als Waffe benutzt wird.”(=einde citaat).
  Men heeft het in de Daily Mail ook over “massavernietigingswapens”.
  Met al de beschikbare info op internet, moet men dan ook klaar zien in deze “samenzwering”, en ook wie de verraders zijn, met hun zetbazen en de erbij horende verborgen agenda’s.
  Wat is dan het probleem om de waarheid over deze samenzwering te zeggen en te schrijven??

 5. Als nu, nu het nog kan, die EU misdadigers duidelijk gemaakt wordt dat hun dagen geteld zijn dan komt er misschien nog correctie zodat Europa terug aan zijn veiligheid kan werken.
  Wij hebben geen turken nodig, wij hebben zeker geen moslims nodig en wij zullen ons verzetten tegen alles wat stinkt naar islam want islam is een achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij wat geen enkel respect heeft voor vrouwen en kinderen.
  Wij hebben normen en waarden in onze ‘seculiere’ samenleving, ook die nar uit Rome doet behoorlijk zijn best Europa te vernietigen.
  Hoelang nog geachte landgenoten?
  Wanneer mogen we uw protest horen tegen die EU misdadigers?

Reacties zijn gesloten.