Trumpfobie der poco media

Afbeeldingsresultaat voor trump sweden cartoonDe vorige dagen konden we er niet naast kijken.  Als de poco media Donald Trump belachelijk kunnen maken dan laten ze die kans niet liggen.

Zweden.  Hij had het over de situatie in Zweden, die wij hier herhaaldelijk belicht hebben.  Trump wil de VSA hiervoor behoeden.  De waarheid kan niet langer ontkend worden, dus schiet men op de pianist.  Trump had en heeft 100% gelijk.

Wat de poco media niet wilden of konden begrijpen, wat ze klasseerden als een ‘zoveelste flater’, was Trumps ” look what happenend in Sweden, yesterday”, waarbij “yesterday” letterlijk vertaald werd als “gisteren” wegens – maak een keuze -: kromme haas, pure domheid of haat i.p.v.  het begrip “in het verleden”, wat door Trump bedoeld werd.

Maandag kwam het tot zware rellen en plunderingen in Stockholm Rinkeby. ‘Jongeren’ plunderden winkels en wierpen stenen naar de politie. (Sverigesradio)

Vertaling: http://www.blogs.seniorennet.be/angeltjes/archief.php?ID=1198102

https://www.golfbrekers.be/zweedse-malmo-roept-hulp-van-leger-in/

https://www.golfbrekers.be/avondklok-voor-zweedse-vrouwen/

https://www.golfbrekers.be/de-zweden-zijn-hen-nog-niet-beu-genoeg/

https://www.golfbrekers.be/zweden-heeft-pigmentatieproblemen/

Pat Condell plaatste talrijke video’s waarbij hij de situatie aanklaagt.  (Ga  naar Youtube Pat Condell Sweden).

https://www.golfbrekers.be/de-verkrachting-van-zweden/

https://www.golfbrekers.be/pat-condell-de-islam-vernietigt-zweden/

Enz. enz.

 

8 gedachten over “Trumpfobie der poco media

 1. Wat daar over vrijdagnacht in de media bericht werd…we ervaren opnieuw dat Trump een idioot is en dat er helemaal geen islamitische aanslag was. Wat de media wel voortreffelijk verzwijgen is dat Zweden, na Zuid Afrika, de hoogste verkrachtingsgraad heeft.
  Wel hebben de Zweedse soldaten zich tijdens de Dertigjarige oorlog – je weet wel toen het Heilige Roomse Rijk van de Duitse Natie, waaraan heel wat Europese staten waren aangesloten, kapot moest- niet in kloosterlijke tucht gehuld, maar qua verkrachtingen moeten ze hun kroon naar de ‘vluchtelingen’ gooien, die de spits afbijten.

 2. Geachte redactie,
  Zoals u en uw lezers ondertussen wel al weten is de media mijn stokpaardje. Dat was het al bij de heer Ray op Angeltjes. Wat kan ik nog meer schrijven over de media dan dat ik al herhaaldelijk schreef? De linkse media (zijn er andere?) is verre van neutraal en objectief, leugenachtig en misleidend. Kranten kopen is niet meer aan mij besteed. Zenders als VRT (sorry 0000) VTM en een boeltje andere “Vlaamse” zenders dat hier op de kabel (*Telenet) zitten komen bij ons al jaren niet meer op, zelfs niet voor ontspanningsprogramma’s. Wie we daar zien zien we in elk programma opdraven. Ik mag bij jou, dan mag jij bij mij in het programma. Zelfs alle spelletjes programma’s zijn doorweven van linkse indoctrinatie. Iedere presenta-tor-tice moet altijd zijn/haar duit in het islamitische zakje doen, Of het bashen van een rechtse partij of politicus is ook altijd meegenomen. Ik wacht met spanning af tot de boemerang ooit in hun eigen smoel terecht komt.
  * Voor deze sluikreclame heb ik geen steekpenningen ontvangen.

 3. Zweden , de van naastenliefde overlopende gutpolitiekers krijgen de rekening van hun verrijking. No Go zone’s waar de politie niet meer durft te komen , verkrachtingen geweld …Ik denk dat zelfs Gutmenschen dat niet verwacht hebben ! Zweden is zwak , zeer zwak ten overstaan van het invasiekrapuul ,zoals de meeste Europese landen .Voor ieder probleem is echter een oplossing …ten eerste “het leger inzetten ten tweede het bouwen van kampen met ijzere dicipline waar ze heel
  die rommel kunnen onderbrengen en waar ze in alle rust het kaf van het koren kunnen scheiden….veel koren zal er volgens mij niet gevonden worden . Het is het enigste alternatief . Indien dat niet zou gebeuren glijden we verder af naar wetteloosheid , het recht van de sterkste , van beschaving naar de jungle of een burgeroorlog , het resultaat van de verrijking !

 4. Verbaast het u dat onze TV wél de linkse CNN op het scherm brengt, maar nooit het “rechtse” Fox News ?

  • Niet echt. Even ergernis – maar geen verbazing – over het natrappen en de belerende toon over aanstelling van de nieuwe veiligheidsadviseur McMaster: “Deze kon niet weigeren want hij is nog niet op pensioen.”

Reacties zijn gesloten.