Trump over Poetin. Poetin over Trump.

Trump: “Poetin is onschuldig tot het bewezen is dat hij schuldig is.  Ik zou graag een goede relatie hebben met Rusland, met China.  Er is iets gaande: Brussel, vroeger een mooie plaats, nu een hellegat…”

Ga naar Fox News voor video.

Poetin: “Het is niet aan ons om te beslissen wie het waard is Amerikaanse president te worden.  Het is aan de Amerikaanse kiezers.”

The Telegraph

1 gedachte op “Trump over Poetin. Poetin over Trump.

 1. Merkwaardig toch hoe in al onze poco-media Trump als den duivel in persoon wordt beschimpt, en Clinton als bijna heilig engeltje wordt aanbeden.
  Maar, gelukkig, worden de resultaten van de presidentsverkiezingen in de USA niet door Europese poco-journalistjes bepaald.

  Als je een beetje grasduint in de pers vind je toch wel hier en daar een schuchtere poging om ons eens verder laten te kijken:

  1; vandaag op de roderadioéén: 70 republikeinen verdoemen Trump. Dus net zoals hier zijn de grote chefs van de Partijen in de USA net zo min als onze grote Dirigenten er absoluut tegen dat Het VOLK hun kaartenhuisjes omverblaast.
  Al die Seigneurs-partijbonzen die dagelijks de democratie mooi omzeilen eens flink op hun plaats gezet dus.

  2; vandaag in DeMorgen twee onthutsende grafiekjes die illustreren dat het aantal burgers dat gaat stemmen voor Clinton dramatisch vermindert tot 50%, en voor Trump stijgt tot 285%.

  Dit illustreert eens te meer de brede en diepe ravijn die de burger met de pet scheidt van de politieke kasteelheren die spreken “in onze naam” (sic!).

Reacties zijn gesloten.