Moslim krekels

eu schuldI.S. en voorgangers van het haatbaardenkaliber hebben het aangekondigd: 50 miljoen moslims verblijven in Europa en 80% daarvan leven van sociale hulp.  Bij een moslim tv- zender discuteren moslims over hun rol bij de vernietiging der Europese landen.

Enkele stukjes uit een interview met de Egyptische wetenschapper Ali Abd Al-Aal op 12 oktober 2012.  Een niet te misverstande boodschap!

Moderator Yahya Abu Zakariya zegt: “Het is een gewoonte van de sjeik geworden in de moskeeën te preken over de ‘infiltratie van het ongelovige Westen’, over de ‘Europese kruisvaarders van het Westen’, over de ‘verblijfplaats der ongelovigen en de verblijfplaats van de islam’.

Enkele citaten: “Ik heb al eens vroeger gezegd dat de moslims in Andalusië deel nemen aan ontucht, homoseksualiteit en aan een losbandige leefstijl.  Als men over het Europese continent reist, waar er ca. 50 miljoen moslims wonen, 80% daarvan zijn bedelaars die van de westerse sociale hulp leven… M.a.w. de Europese belastingbetalers en de staten geven de moslims geld om eten te kunnen kopen.”

“De moslims in het Westen verdienen hun eigen geld niet.  Indien ze in de islamitische wereld zouden leven, dan zouden ze sterven – zelfs de koeien en de geiten krijgen niet genoeg voedsel in de islamitische wereld. 80% van de bevolking heeft geen werk.”

“Een voorbeeld uit Zweden: daar bestaan 500 islamitische verenigingen en slechts één joodse organisatie. Elke moskee in Europa heeft te maken met diefstal.  In overeenstemming met Europees recht ter ondersteuning van religies en culturele verscheidenheid biedt de staat de moslims geld aan en de leiders van de moskeeën stelen dat geld.”

“Soms heeft een imam zijn eigen vrouw als poetskracht geëngageerd, maar hij verplicht haar wel thuis te blijven.”

“Nemen we eens de valse scheidingen.  Een moslim laat zich officieel scheiden van zijn vrouw.  Zij krijgt vervolgens een sociale woning toegekend.  Hij neemt dan zijn vrouw terug en hun huis wordt verhuurd op de zwarte markt.”

En  als uitsmijter: “Er worden in het Westen islamitische religieuze predikanten uitgenodigd, maar de jongeren kunnen er niet naar luisteren omdat ze ‘s morgens (overdag) naar school gaan.  Het zou beter zijn als dit ‘s avonds kon doorgaan, maar de geestelijke leiders willen dan niet preken omdat ze dan naar porno willen kijken.”

FT

6 gedachten over “Moslim krekels

 1. Off topic, juist gehoord op het nieuw. “Man uit Ghana in het kanaal gesprongen bij politiecontrole”. HET STEVAERT EFFECT???

   • Volgens de nieuwslezer zou hij verdronken zijn, er is te vergeefs naar gezocht.

  • Mijn medeleven aan de beproefde en bedroefde nabestaanden . Is er ergens een rouwregister?

 2. En Merkel wil niet weten van het terugdringen van moslims op zee, zij wil dat ‘Dublin’ afgeschaft wordt, en dat ze ‘rechtvaardig’ verdeeld worden over alle lidstaten.
  Duitsland uit de EU!!! Ze hebben geen verstand van politiek!!!
  De 80 miljoen duitsers gedragen zich als 80 miljoen klonen, ze denken allemaal hetzelfde, maar wel altijd links. Het begon al met de nationaal socialisten, en het gaat tot op de dag van vandaag verder met de gewone socialisten en met de christelijke partij CDU, die zo links geworden is als de Kerk zelf. Zelfs de AfD valt uit elkaar als er nog maar sprake is van een rechtse fractie binnen de partij.

 3. Voor de zoveelste maal krijgen we hier een beschrijving van het “probleem”.
  Het wordt dan ook stilaan meer dan tijd dat men zich toespitst op diegenen die voor deze invasies verantwoordelijk zijn. Zoals ook reeds gezegd, zijn deze invasies niet uit de lucht komen vallen zoals een regenbui!!!
  Het zijn de drijvende occulte krachten achter deze invasies die moeten ontmaskerd worden, alsmede de “verraders” in de respectievelijke landen die met deze occulte machten mee heulen.
  In alle landen van de EUSSR zitten de “pseudo-elites” mee in de slag. Deze worden dan verkozen door de meerderheid van de bevolking!!!
  Het gaat hier dan ook om een tot nu toe, nooit geziene collectieve zelfmoord!!
  Pim, heeft daar in andere reacties ook al naar verwezen.
  Het is dan ook noodzakelijk dat er zo snel mogelijk een grondig wetenschappelijk onderzoek komt, naar dit zelfmoord stemgedrag, om vervolgens met kennis van zake te kunnen reageren.
  Frans,
  Wat Duitsland betreft, zie bruggetje met een grondige analyse.
  http://www.misesde.org/?p=9878
  Wat betreft Merkel, is het van belang haar afstamming te kennen en haar verleden.
  (=IM Erika).
  Het is dan ook volledig normaal dat ze de belangen van Duitsland verraadt en verkoopt!!!
  Zij is echter niet de enige.
  Ik voeg ook nog een citaat toe(heb alleen de Engelstalige versie) ter illustratie van hoe het systeem werkt :
  “Secrecy is the keystone to all tyranny. Not force, but secrecy and censorship. When any government or church for that matter, undertakes to say to its subjects, “This you may not read, this you must not know,” the end result is tyranny and oppression, no matter how holy the motives. Mighty little force is needed to control a man who has been hoodwinked in this fashion; contrariwise, no amount of force can control a free man, whose mind is free. No, not the rack nor the atomic bomb, not anything. You can’t conquer a free man; the most you can do is kill him.” – (=einde citaat) Robert A. Heinlein
  Vooral de laatste zin is belangrijk!!!
  Over de “mensen” is er het veelzeggende citaat van Nietzsche (heb ook alleen de Engelstalige versie):
  Man finds no significance in reality but lives in a continuous and perpetual state of fantasy.” – Friedrich Nietzsche

Reacties zijn gesloten.