“Tribale entiteiten”

Gemeenten map — Région bruxelloise - Brussels Gewest

“Demografisch is Brussel voorbestemd om zich aan te passen aan derdewereldnormen, inclusief een islamisering, terwijl in de Europese wijk de limousines aan en af rijden. Heel deze région à part entière, ontstaan dankzij teveel Vlaamse inschikkelijkheid in verschillende staatshervormingen, is een verloren zaak. Vlaanderen moet zich distantiëren van deze sociologische neerwaartse spiraal, en een eigen versoepelingsregeling uitwerken van zodra de coronacijfers het toelaten. Het is dé gelegenheid voor Jambon en Beke om zich te herpakken na een lange periode van getalm en verstoppertje spelen achter de federale gezondheidslogica.”

Lees: Wat moet dat virus zich amuseren in Bruxelles/Saint-Josse

Enkele voorbeelden van “tribale bezigheden” in het bezette Sint-Joost-ten-Node:

Meer weten over het voormalige Sint Joost-ten-Node?

“Bij zijn ontstaan zag Sint-Joost-ten-Node eruit als een dorp zonder geschiedenis, een plaats waar de adel en de patriciërs die er een “buitenverblijf” gebouwd hadden, verbleven. De bekendste onder hen, Filips de Goede, liet er in 1465 het kasteel van de hertogen van Brabant bouwen. Hij liet er eveneens befaamde wijngaarden aanplanten, wat de aanwezigheid van de druiventros in het wapenschild van de gemeente verklaart.”

“… de sterkste bevolkingsdichtheid (gelijk met die van Bombay), de laagste gemiddelde leeftijd van België, samenleving met het hoogste aantal verschillende nationaliteiten, het laagste cijfer voor wat de bijdrage van de bevolking aan de gemeentelijke inkomsten betreft… meteen al extremen…”

“… De ruwe cijfers zijn beangstigend, meer bepaald het aantal werklozen, een zeer heterogene bevolking die globaal gezien minder opgeleid is dan het gemiddelde. Het persoverzicht liegt er niet om: Sint-Joost komt al te dikwijls negatief in het nieuws…”

Uit: Sint-Joost: gisteren, vandaag, morgen

Vorige publicaties over Sint Joost:

1 gedachte op ““Tribale entiteiten”

 1. Brussel !!! Een kankergezwel in Vlaanderen. Het probleem begon met de ramp 1830, en werd elk jaar erger. Sinds 1830 is Brussel een bastion van de francofiele logemaffia’s, die daarvoor collaboreerden met de Franse bezetter. Er zijn dus blijkbaar goede en slechte collaborateurs.
  De enige periode dat in Brussel de taalwetgeving juist werd toegepast , was tijdens WO II. Het zegt dan ook veel over de aard van de respectievelijke bezetters ten opzichte van “les flamins”.
  De genadeslag werd nadien gegeven via de vreemdelingen invasies, om de Vlamingen te verdrijven. In feite een verkapte etnische zuivering, waarmee de “linkse en logekampioenen van de rechten van de mens” geen problemen hebben. De analyse dienaangaande werd echter gemaakt in een pamflet van het toenmalige Front National :
  ” Maingain veut chasser nos frères flamands, et lui sera chassé par nos frères musulmans” . Het eerste deel is quasi voltooid, en het 2de deel is volop bezig.
  Gezien de bevolkingssamenstelling, en het ontbreken van elke slagkracht bij de veiligheidsdiensten, uitgezonderd natuurlijk als het gaat tegen “ les Flamins, les boches” en andere politieke vijanden, dient men zich geen illusies te maken als de boel daar ontploft. En de vraag is dus niet of het daar zal ontploffen, maar wel wanneer. Het is enkel nog wachten op een Sarajevo moment. Er is bovendien geen enkele politieke wil aanwezig om voorzorgen te treffen, wel integendeel. Er wordt immers een verrottingsstrategie gevoerd onder het motto : “Hoe meer drek op de mesthoop, hoe beter”. Brussel is dan ook het symbool van de Belgische kanker, en van de haat tegen de Vlamingen op wiens kosten de francofiele linkse en logemaffia’s ondertussen wel parasiteren. In alle domeinen is bovendien onder het voorwendsel van de “diversiteit”, de lange mars door de instellingen bezig, door de 5de colonne en het Paard van Troje.
  Het wordt dan ook hoog tijd dat de Vlamingen hier gaan zien wat er werkelijk te zien is en de passende besluiten uittrekken. Het enige goede alternatief is Brussel verlaten, welswaar in ruil voor territoriale en politieke toegevingen door Brussel en Wallonië, waaronder de afschaffing van alle taalfaciliteiten in Vlaanderen, en het volledig doorknippen van de band met Brussel en Wallonië, zeker op het gebied van Justitie, om de voorkomen dat misdadigers op strooptocht in Vlaanderen, de Franstalige procedure kiezen en door een Brussels en Waals gerecht worden vrijgesproken. Zet er dan ook een muur rond, want het zal nodig zijn als de boel ontploft.
  De Vlamingen, wonende in Brussel kunnen dan een verhuispremie krijgen, en de “nuttige idioten” die er blijven, dienen dan maar de gevolgen te dragen van de rijkdom van de Brusselse mesthoop. N.a.v. deze verhuis kan dan ook aan de NATO en de EUSSR de raad gegeven worden om te verhuizen, om alzo ook de druk op de Brusselse rand te verlichten.
  Brussel opgeven is inderdaad een hartverscheurende beslissing, maar is absoluut nodig om Vlaanderen te beschermen. Het Brusselse probleem kan dan best omschreven worden met het boek : “ Biedermann und die Brandstifter”. Met Brussel zit Vlaanderen immers opgescheept met een pyromaan in huis.
  Het voormelde zal echter niet zonder slag of stoot verlopen, maar het grootste probleem zijn niet de Franstaligen, maar wel de collaborateurs en verraders in Vlaanderen, die meeheulen met de Belgische bezetter. Er zal dan ook klare taal moeten gesproken worden met een volledige en juiste diagnose van de kankers. En hier begint het probleem al !!! Een massa “sneeuwvlokjes” kan immers niet tegen de waarheid, en is verslaafd aan “zalige leugens”. Ga met zoiets naar de oorlog. Hun voornaamste uitrustingsstuk zijn immers “pampers”.

Reacties zijn gesloten.